Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Snowmobile Ski-Doo Expedition 2020

Snowmobile Ski-Doo Expedition 2020

2 minute
Snowmobile Ski-Doo Expedition 2020

Snowmobilele Ski-Doo Expedition 2020 construite pe platforma REV Gen4 se disting de concurentii lor prin caracteristicile inovatoare care aduc capacitati marite, in timp ce modelele Summit X primesc pachetul Expert pentru a impinge limitele catre orizonturi tot mai largi.
Principale atuuri ale snowmobilelor Ski-Doo 2020 
•    Modelele Expedition au primit imbunatatiri pentru accesibilitate si usurinta manevrarii; drept rezultat, ofera versatilitate mai buna
•    Pachetul Summit X Expert redefineste performanta la pilotarea in zone cu zapada adanca
•    Un membru nou: Backcountry X-RS 154 inch

BRP extinde lineup-ul de snowmobile Ski-Doo 2020 si adopta o serie de optimizari pentru a se ridica la inaltimea tuturor criteriilor din partea riderilor amatori de senzatii extreme pe zapada.
Cele mai importante imbunatatiri au fost aduse liniei sport-utilitare Ski-Doo Expedition, la care se adauga modelul Summit X cu pachet Expert gandit special pentru riding in zone cu zapada inalta.
„Ski-Doo este brandul numarul 1 de snowmobile in lume datorita inovatiei perpetue si dorintei de a imbunatati experienta de pilotare”, s-a exprimat Bernard Guy, BRP Senior Vice-Presedinte (Global Product Strategy). „Si  in acest an ne mentinem pe pozitie. Am primit feedback din partea riderilor si expertilor de pretutindeni pentru a le intelege mai bine nevoile. Rezultatul este un lineup cu functionalitate inalta si care se adreseaza pilotilor cu orice nivel de experienta. Redefinim experienta de pilotare a unui snowmobil”.

Modelele Expedition REV Gen4 20-inch
Snowmobilele Ski-Doo Expedition 20-inch (51 cm) beneficiaza de platforma REV Gen4. De asemenea, dispun de  cea mai mare capacitate de remorcare din industrie – indiferent de optiune de motor.
Modelele Expedition ofera capacitate cargo marita si versatilitate de top. BRP a adaugat numeroase accesorii practice atat pentru distractie, cat si pentru munca. Cei interesati pot descoperi o gama larga de echipamente pentru riderii de snowmobile: casti, cagule, ochelari, geci, manusi, bocanci etc.