Acasă > Stiri  >  Snowmobile Ski-Doo 2018- un lineup plin de surprize

Snowmobile Ski-Doo 2018- un lineup plin de surprize

4 minute
Snowmobile Ski-Doo 2018- un lineup plin de surprize

Lineup-ul de snowmobile Ski-Doo 2018 se bucura de o larga popularitate, exceland din punct de vedere al performantelor. Noile modele nu inseala asteptarile ci, dimpotriva, rezerva surprize iubitorilor de sporturi de iarna. In continuare, va supunem atentiei versiunile 2018 Grand Touring, Expedition, Summit si Freeride.

Snowmobilele Ski-Doo Summit sunt proiectate folosind tehnologii de ultima ora, precum platforma REV Gen4 si motorul Rotax 850 E-TEC, facilitand pentru orice rider experiente memorabile si un acces mai usor la zone si peisaje inedite. Vei regasi un model Summit puternic disponibil in lungimi diferite, caracterizat printr-o agilitate deosebita, lucru care aduce motivatia de a patrunde pe poteci nebatute si creeaza un sentiment special, greu de descris in cuvinte. Agilul Ski-Doo Summit X  puncteaza inceputul unei noi ere pentru amatorii de calatorii pe trasee montane. Motorul inovativ E-TEC este pus in functiune printr-o simpla apasare de buton si gata, poti porni la drum!

snowmobil-summit-ski-doo

Ski-Doo Grand Touring

Esti de acord cu faptul ca pilotarea unui snowmobil poate fi cea mai buna ocazie de a regasi frumusetea in peisaje unde albul zapezii domina totul pe mari intinderi? Un Grand Touring ofera un confort de neegalat, asigurand de asemenea si economie de combustibil. Conform testelor BRP, modernul motor Rotax 600 ACE realizeaza un consum de aproximativ 8L/100km.

Ski-Doo Grand Touring Sport 600 ACE XS

Design-ul si arhitectura platformei REV-X seteaza noi standarde in ceea ce priveste manevrabilitatea si longevitatea snowmobilelor Bombardier astfel dotate. Pozitia versatila de pilotare favorizeaza multiple stiluri de condus, permitand deplasari relaxate. De asemenea, sasiul REV-XS sofisticat contribuie la manevrabilitatea generala a snowmobilului.

Modelele Grand Touring sunt concepute pentru a garanta confort sporit pilotului si unui insotitor, un element-cheie din structura acestora fiind jucat de suspensiile calibrate pentru plimbari cat mai agreabile si antrenante, fara a tine cont de conditiile traseului.

Descoperi placerea de a calatori iarna

Snowmobilele Ski-Doo Grand Touring ofera si alte beneficii pe langa posibilitatea de a pleca la drum impreuna cu un insotitor. Printre dotarile standard, se numara saua comoda si manerele incalzite, spatiul destinat bagajelor, precum si sistemul electronic de securitate si multe altele.

Nu exista niciun alt brand in domeniu care sa permita o varietate atat de larga de motorizari. Optand pentru snowmobilele Ski-Doo 2018, ai sansa sa realizezi cea mai potrivita alegere pentru tine. In ceea ce priveste durata de viata si eficienta pe termen lung, motoarele in patru timpi 4-TEC, 900 si 600 ACE si-au castigat reputatia de lideri in industrie.

lineup-ski-doo-2018

Un plus de aderenta

Din acest punct de vedere, un rol important il joaca senila RipSaw moderna si eficienta care favorizeaza cresterea aderentei in conditii de gheata.

Exista un snowmobil Ski-Doo pentru fiecare! Saniile au fost gandite sa creeze o experienta deosebita pentru orice tip de rider.

Ski-Doo Freeride

Sa nu te indoiesti de capacitatile noilor snowmobile Ski-Doo Freeride, pentru ca doar cerul este limita! Gratie echiparii cu platforma REV Gen4, devin tot mai usoare si lipsite de efort manevrarea in zapada adanca si salturi in aer. Vei dispune de performante maxime indiferent unde si cum pilotezi!

snowmobil-freeride

Ski-Doo Expedition

Snowmobilele din seria Expedition se adreseaza celor care doresc in principal sa impace necesitatile de agrement cu diferite scopuri utilitare. Conceptul de la baza fabricarii acestora se inspira din Scandinavia, unde numarul circuitelor amenajate si drumurilor ingrijite este relativ mic. Asadar, se poate trage concluzia ca aceasta categorie aparte de snowmobile imbina confortul cu capacitatile off-trail, reusind sa contribuie in mod practic si la indeplinirea unor sarcini de lucru diversificate.

Ai la dispozitie o mare libertate de a alege destinatia. Snowmobilele Expedition SE si Expedition LE iti permit sa te aventurezi oriunde vrei, indiferent de cat de mare este stratul de zapada.

ski-doo-expedition-le

Modelele Expedition pot fi catalogate drept niste parteneri de munca demni de incredere. Transmisia Syncromesh detine doua trepte de viteza inainte si una marsalier, exista un dispozitiv de remorcare si este disponibil si un spatiu situat sub sa, care poate servi pentru depozitarea unor unelte sau a pranzului.

Ski-Doo Expedition SE nu poate fi comparat cu niciun alt snowmobil de pe piata, intrucat beneficiaza de caracteristici unice de confort si este deosebit de capabil si robust.

Cu toate ca prezinta un design puternic, snowmobilul Expedition LE se particularizeaza prin greutatea redusa, fiind totodata dinamic si usor de manevrat in conditii capricioase de vreme si la temperaturi negative extreme. Asigura o pozitie flexibila pentru pilot, acesta putand intinde picioarele. Canelurile inferioare au fost optimizate pentru a avantaja flotanta si a invinge obstacolele create de fluxul de zapada.

In cazul pachetelor Expedition LE / SE, merita amintita tehnologia SilentDrive care ajuta la diminuarea zgomotului produs in timpul rularii.

Prin urmare, exista un snowmobil Ski-Doo pentru fiecare, acestea fiind gandite sa creeze o experienta deosebita pentru orice tip de rider.