Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Snowmobile Polaris 2022

Snowmobile Polaris 2022

2 minute
Snowmobile Polaris 2022

Lineup-ul de snowmobile Polaris 2022 include modele pentru orice stiluri de pilotare si adauga pentru noul sezon alte cateva intrari dedicate pilotilor incepatori precum Polaris 120 Indy (pentru copii), Indy Evo – conceput pentru trail si RMK EVO, snowmobil de tip mountain pentru rideri mai putin experimentati. Modelul 550 RMK EVO 144 beneficiaza de un design ergonomic compact si a fost gandit pentru pilotii novici.

Descopera cele mai moderne snowmobile mountain!
Din gama Mountain se remarca RMK KHAOS MATRYX SLASH, un snowmobil Polaris care a fost declarat cel mai bun model all-mountain de pe piata la ora actuala. PRO RMK MATRYX se distinge, de asemenea, prin atributele tehnice inalte si ofera versatilitate superioara, in timp ce varianta RMK KHAOS MATRYX permite performanta de top. In top, din punct de vedere al preciziei la pilotare, se afla modelul Polaris PRO RMK MATRYX SLASH. Nu in ultimul rand, PRO RMK AXYS se evidentiaza prin precizia la rulare prin zapada inalta. Demn de mentionat este si faptul ca snowmobilele Polaris 2022 sunt si cele mai usoare.

Linia de snowmobile Crossover impresioneaza prin versatilitate ridicata pe traseele montane amenajate si in afara lor. Switchback XC, Switchback Assault si modelele Titan ofera un grad inalt de performanta. Titan XC este cel mai capabil snowmobil crossover pentru conditii extreme, iar Titan Adventure recreeza experienta de riding in doi, adaugand stabilitate sporita.