Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Primele snowmobile Lynx turbocharged

Primele snowmobile Lynx turbocharged

2 minute
Primele snowmobile Lynx turbocharged

BRP Lynx redefineste distractia cu snowmobile! Iubitorii sportului vor descoperi printre modelele sezonului 2020 un Commander adus la standardele prezentului, pe langa snowmobilele dotate cu motor turbo.

Compania BRP a dezvaluit in Finlanda lineup-ul 2020 Lynx, care promite o experienta deosebita pentru riderii care opteaza pentru modelul de snowmobil crossover Commander, precum si pentru cei care aleg optiunea cu motor Rotax 900 ACE Turbo. Familia de snowmobile BoonDocker si snowmobilul cross-country Rave RE cu skiuri de 3,500mm sunt alte atractii ale gamei.

Cel mai popular snowmobil in Europa vine cu imbunatatiri notabile. Modelul Lynx Commander este cel mai bine vandut de pe continentul european si in 2020 dispune de platforma inovatoare Radien-X, plus o selectie de accesorii utilitare.

„De la introducerea sa pe piata in 2009, Lynx Commander a fost in topul vanzarilor in Europa, redefinind categoria de snowmobile cu skiuri late. Ducem experienta la urmatorul nivel printr-un model Commander mai puternic, mai agil si versatil”, a declarat Valto Ristimella, Director Comercial, BRP Scandinavia.

Snowmobilele Commander sunt disponibile in trei variante: cu motorizare Rotax 600R E-TEC / 900 ACE / 900 ACE Turbo.

Primele snowmobile Lynx cu motor turbo din fabrica. Modelele 2020 Lynx Commander si Xterrain dispun de motor Rotax 900 ACE Turbo. Primul motor turbocharged construit si dezvoltat de Rotax livreaza 150 cai putere, oferind un raspuns precis, acceleratie de exceptie si eficienta de consum imbunatatita.

Mai multe alternative pentru pilotare in zapada adanca

In 2018, BRP a introdus modelul Lynx BoonDocker DS, care oferea cateva avantaje la pilotarea prin zapada adanca, plusand la capitolele agilitate si stabilitate. BoonDocker 600R E-TEC ofera o combinatie perfecta intre manevrabilitate si putere.

Pentru snowmobilul 2020 Lynx Rave RE a fost introdusa suspensia spate PPS2 3500 inspirata de suspensia de pe modelul Lynx Xtrim RE. Varianta cu skiuri 3500 mm ofera stabilitate si tractiune crescute.

Iti poti personaliza calatoria! Sunt disponibile atat accesorii pentru snowmobil, cat si echipamente pentru riderii de snowmobile.