Acasă > Diverse > Reduceri > Stiri  >  Snowmobile 2014

Snowmobile 2014

3 minute
Snowmobile 2014

Cele mai bune snowmobile ale anului 2014

Primul lucru pe care ar trebui sa-l spunem referitoare la snowmobilele de pe piata este ca nu exista unul cu adevarat prost. Unele sunt mai bune decat celelalte, dar, spre deosebire de primele modele aparute, fiecare dintre ele poate fi o alegere buna, dintr-un punct de vedere sau altul. Anul 2014 reprezinta in materie de snowmobile nu atat o inovatie cat o evolutie.

 

Yamaha SR Viper

Beneficiaza de cel mai interesant si inovator concept de pana acum. Are o greutate mai mica, o manevrabilita

te excelenta si combina noua platforma Viper cu durabilitatea si increderea pe care le ofera un motor Yamaha. Chiar daca si alte branduri s-au asociat in trecut, curajul pe care Yamaha l-a avut de a impartasi din tehnologii cu un competitor din aceeasi piata a dat un rezultat superior. Yamaha este o companie mai degraba rigida, care are nevoie de perioade lungi de testari i

nainte de a oferi ceva consumatorilor sai. Artic Cat, pe de cealalta parte, face si el testari, bineinteles, dar pasii de la concept pana la partie sunt mai rapizi. Feedback-ul primit atat de la dealerii Yamaha, cat si de la cei ai lui Arctic Cat a fost imediat si pozitiv. Si consumatorii au fost incantati. Cei fideli Yamaha s-au bucurat ca se pot increde in continuare in puterea oferita de un motor Yamaha, in timp ce incearca ceva nou, mai sportiv, mai rapid.

 

Ski-Doo Renegade X E-TEC 800

 

Are o parte frontala foarte supla si o suspensie spate tunabila, disponibila cu un ajustor extern. Pozitia conducatorului este mai avansata spre partea din fata, iar reactia la miscare a ghidonului este una imediata. Poti intoarce snowmobilul intr-un loc stramt, asa cum sunteti obisnuiti cu modelul MXZ, care are niste sine mai mici, dar manevrabilitatea lui X 800 este una superioara cand este nevoie de ea, de exemplu, pe un damb de zapada.

Sunt cateva optiuni bune la aceasta categorie: Polarisul ofera modelul 800 Switchback Pro-R. Modelul XF 9000 cu putere turbo de la Arctic Cat. Dar modelul Ski-Doo combina intr-un mod excelent eficienta E-Tec cu caracteristici de ultima generatie si o experienta a condusului foarte placuta.

 

Arctic Cat ZR 7000

 

Ne place greutatea mica a acestui model jucaus, dar credem ca plusul de putere Yamaha adaugat sasiului ProCross Arctic Cat duce placerea de a conduce la un nivel nou. Motorul Yamaha Triple de un litru in patru timpi este gazduit minunat in caroseria ZR 7000.

Avand in vedere ca avem de-a face cu acelasi motor, pe un sasiu diferit, descoperim ca ZR 7000 este total diferit de Nytro. Este mai usor, raspunde mai bine, se manevreaza mai usor, se conduce mai frumos si te imprietenesti cu el din ce in ce mai bine cu fiecare kilometru parcurs.