Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Skijeturi performante din sezonul 2020

Skijeturi performante din sezonul 2020

3 minute
Skijeturi performante din sezonul 2020

Vara nu este departe, iar daca vrei sa iti iei gandul de la probleme si sa te relaxezi pe lac sau la mare in lunile calduroase, pilotarea unui skijet poate fi cea mai buna solutie de petrecere a timpului liber, mai ales daca te pasioneaza sporturile pe apa. Nu stii ce skijet 2020 sa alegi? Restrange-ti optiunile si vezi care model se potriveste bugetului! Iti prezentam cele mai tari „jucarii” pentru distractie la mare intr-o selectie de ambarcatiuni personale de incredere, fiabile si cu dotari la standarde moderne.

In topul preferintelor pasionatilor de senzatii extreme pe apa troneaza Kawasaki STX-15F, un skijet puternic cu 160 cai putere care-ti permite sa te distrezi alaturi de prietenii care practica wakeboarding. Un alt model din familia de skijeturi Kawasaki care merita toata atentia ta este Kawasaki Ultra LX. Punctele lui forte: o carena cu design aerodinamic, din fibra de sticla, este capabil sa atinga o viteza de aproximativ 65 mph. Acest skijet 1498cc dispune de un rezervor incapator, ofera o manevrabilitate uluitoare indiferent de conditii precum si o agilitate de invidiat.

Sea-Doo Spark. Modelul din clasa Rec Lite proiectat de BRP este renumit pentru eficienta, furnizand un consum mai mic cu pana la 35% fata de concurenti. Datorita constructiei de greutate redusa, il poti remorca fara probleme. In afara de faptul ca asigura o pilotare usoara chiar si celor cu putina experienta, modelul din familia de skijeturi Sea-Doo are un design compact si va ocupa un spatiu restrans in garaj.

Sea-Doo Spark Trixx (disponibil in versiunile cu 2/3 locuri) se inscrie pe lista celor mai atractive skijeturi 2020. Un model deosebit de manevrabil, conceput pentru cascadorii si pilotare agresiva. Pe langa designul ultra-modern, Spark Trixx beneficiaza de o sa slim cu rol in facilitarea manevrelor complicate oferind stabilitate. Colectia de sistem electronice de control (pentru reglarea paralelismului la apa, pentru marsarier, pentru reducerea vibratiilor) creeaza o aventura memorabila atat pentru veterani, cat si pentru incepatori.

Un alt skijet BRP care poate o alegere perfecta pentru cei in cautarea unei aventuri la mare sau pe lacuri este Sea-Doo GTI 130 ’20: potrivit atat pentru incepatori, cat si pentru veterani. Acest skijet din seria recreation vine echipat cu motor Rotax de 899cc, capabil de 130 cai putere si beneficiaza de iTC pentru reglarea acceleratiei, mod ECO pentru reducerea consumul cu pana 46% si tehnologie de evacuare D-Sea-Bel care minimalizeaza vibratiile si zgomotul produs de motor. Cu un design remarcabil adus la standardele estetice ale momentului, capacitate extinsa de transport si stocare si dotari standard moderne, Sea-Doo GTI reprezinta o varianta versatila, potrivita unei game largi de piloti.