Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Skijeturi Sea-Doo Performance 2021

Skijeturi Sea-Doo Performance 2021

1 minut
Skijeturi Sea-Doo Performance 2021

Sea-Doo GTR 2021. Cu ajutorul acestei ambarcatiuni, te bucuri de cel mai usor mod de a patrunde pe scena skijeturilor puternice. Sea-Doo GTR se bazeaza pe motorul supra-alimentat Rotax 230 CP si vine echipat cu sistemul exlusiv LinQ Quick-Attach pentru cargo si cu optiunea de sistem 100W BRP Audio Premium instalata din fabrica.

Sea-Doo RXT-X 2021 este un skijet performant care beneficiaza de o platforma de greutate redusa care impreuna cu sistemul Ergolock maximizeaza controlul in orice conditii, ridicand stacheta pe segmentul din care face parte. Cu o motorizare capabila sa dezvolte 300 cai putere, acest skijet Sea-Doo din gama Performance atinge 60 mph (96 km/h).

Sea-Doo RXP-X 2021 reprezinta un skijet de ultima generatie inspirat de cursele pe apa si combina puterea, manevrabilitatea si controlul intr-un mod care il diferentiaza net de concurenta. Motorul eficient 300 CP Rotax 1630 ACE engine si experienta onboard il recomanda pentru orice mare pasionat de sporturi nautice care vrea sa isi puna potentialul in valoare.