Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Skijet Sea-Doo GTI 130 2020

Skijet Sea-Doo GTI 130 2020

2 minute
Skijet Sea-Doo GTI 130 2020

Vrei sa faci un upgrade la un skijet mai puternic? Sau cauti un skijet usor de manevrat indiferent de experienta de pilotare? Revistele de specialitate se intrec in a enumera diferite modele de la producatori de renume precum Kawasaki si Yamaha, dar anul acesta in topul preferintelor celor pasionati de sporturi nautice se afla GTI 130, un skijet Sea-Doo din gama recreation 2020.

In ciuda concurentei mari pe acest segment, Sea-Doo GTI 130 se evidentiaza prin dotarea cu faimosul motor Rotax capabil de 130 cai putere. Alte atuuri consta in platforma mult mai stabila, la care se adauga multiplele dotari din pachetul standard (ceas de bord digital cu 15 functii, cheie cu cod electronic antifurt exclusiv D.E.S.S., sistem de racire cu circuit inchis etc.).

In comparatie cu cel mai apropiat rival, modelul de skijet Sea-Doo GTI 130 ofera cu 20 cai putere mai mult, avantajul major fiind pretul convenabil. Acest PWC al companiei BRP poate acomoda in conditii optime trei amatori de senzatii tari pe apa. Asadar, nu e de mirare ca se inscrie printre cele mai ravnite jetski-uri de pe piata.

Merita, de asemenea, precizat ca GTI 130 dispune de sisteme inteligente de control precum iTC pentru reglarea accelerației, modul ECO pentru reducerea consumul cu până 46% și tehnologia de evacuare D-Sea-Bel care minimalizează vibrațiile și zgomotul produs de motor.

  • racire sistem inchis (Closed Loop Cooling System)
  • sistem iTC (control inteligent al accelerației)
  • sistem D-Sea-Bel pentru minimalizarea vibrațiilor și a zgomotului
  •  sistem pentru reglarea paralelismului la apă, cu range extins (Extended Range VTS)
  • sistem iControl
  • moduri de pilotare ECO și Sport

In plus, directia poate fi utilizata chiar si in situatia cand motorul este oprit, permitand actiuni de manevrare la acostare.

Sunt disponibile accesorii optionale multiple: sistem de atașare facilă a accesoriilor LinQ, suporti placa Wake, stalp ski etc.

In concluzie, skijetul Sea-Doo GTI poate fi partenerul ideal pentru practicarea mai multor sporturi sau pentru plimbari pe apa daca vreti sa va distracti alaturi de familie sau prieteni.