Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Line-up Sea-Doo 2021

Line-up Sea-Doo 2021

2 minute
Line-up Sea-Doo 2021

BRP a lansat gama de skijeturi Sea-Doo 2021!

Skijeturile Sea-Doo 2021 au primit o serie de upgrade-uri, asa ca distractia pe apa va fi la cote maxime! Daca practici sporturi nautice, in gama vei descoperi de la modele concepute pentru acrobatii si spectacol pe apa, pana la modele gandite pentru familie si de lux. Fanii pescuitului sportiv au ca optiune skijetul Sea-Doo Fish Pro 170, primul din industrie de acest tip.

Sea-Doo Spark si Spark Trixx sunt cele mai accesibile din line-up. Permit o capacitate de 3 persoane datorita platformei extinse care contribuie la stabilitate crescuta si dispun de sistemul iBR pentru andocare si incarcare, oferit exclusiv de constructorul canadian. Pachetul 3-up aduce optional sistemul audio portabil BRP, cu baterie care tine 24 ore si conectivitate Bluetooth.

Spark Trixx este un skijet stand-up de greutate usoara, cu motor puternic si eficient. O caracteristica aparte o constituie vopseaua speciala, mai rezistenta la zgarieri chiar si decat fibra de sticla. Daca vrei sa executi cascadorii pe apa ca un profesionist, modelul de fata va fi cel mai bun partener al tau! Dotari standard: ghidon reglabil, mod Sport disponibil pentru varianta echipata cu motor Rotax 900 ACE care dezvolta 90 CP, control la franare (iBR), Closed-loop cooling system (tehnologie exclusiva Sea-Doo care previne coroziunea din cauza apei sarate si asigura fiabilitatea motorului).

In gama Sea-Doo Recreation, vei gasi modelele GTI si GTI SE, prin excelenta dedicate distractiei in familie.

Beneficiaza de platforma mai plata, mai stabila si mai confortabila. Spatiul extins poate fi obtinut prin detasarea seii spate. Robust, dar usor, skijetul Sea-Doo GTI are carena construita din material Polytec GEN 2.

Doua optiuni de motor: Rotax 1630 ACE cu 130 CP sau 170 CP. Ambele beneficiaza de tehnologia Advanced Combustion Efficiency (ACE) pentru eficienta de consum.

Alte caracteristici ale acestor skijeturi Sea-Doo: compartiment de depozitare mai larg (in fata 152 L), moduri de riding Sport si Eco, Variable Trim System (VTS), functii aditionale (consum, ceas), reglare a vitezei, sistem Closed-loop cooling.

Gama Sea-Doo Touring este compusa din skijeturile GTX si GTX Limited.

Gama Performance include modelele Sea-Doo GTRRXT-X si RXP-X. Aceste PWC-uri sunt inspirate de lumea curselor pe apa si au in dotare motoare Rotax supraalimentate, de 230 CP si 300 CP.

Sea-Doo Wake si Sea-Doo Wake Pro sunt skijeturile dedicate celor care practica wakeboarding, surfing. Wake Pro ofera cea mai stabila plimbare pe apa din industrie.