Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Ski-Doo Summit 850 E-Tec Turbo 2020

Ski-Doo Summit 850 E-Tec Turbo 2020

2 minute
Ski-Doo Summit 850 E-Tec Turbo 2020

Ski-Doo a introdus noul snowmobil SUMMIT 850 E-TEC TURBO care vine echipat cu prima motorizare turbocharged din industrie: Rotax 850 E-TEC Turbo.

SUMMIT 850 E-TEC TURBO 2020 este un snowmobil Ski-Doo de ultima generatie si, foarte important, are in dotare primul motor Rotax turbo in 2 timpi din industrie care poate genera pana la 165 cai putere chiar si la o altitudine de 2438 m. In ascensiunea catre varfuri inalte, acest snowmobil mountain nu are concurent!

BRP sustine ca motorizarea snowmobilului ofera  in urcare un avantaj de 40 cai putere in plus fata de modelele cu motoare natural aspirate. In constructia noului motor 850 E-TEC Turbo, patru factori au jucat un rol-cheie:

1.livrarea puterii

2.durabilitatea

3.greutatea redusa

4. integrarea in platforma REV Gen4

Platforma REV Gen4, datorita designului sau inovativ, ii permite pilotului sa exploreze trasee in stilul propriu si sa initieze manevre cu mai multa incredere inclusiv portiunile tehnice. De asemenea, suspensia spate tMotion este extrem de agila si ofera un raspuns precis. In acelasi timp, suspensia fata RAS 3 cu brat in A asigura manevrabilitate in orice conditii si faciliteaza absorbtia socurilor. Amortizoarele premium pe gaz Kashima HPG favorizeaza o agilitate deosebita. Skiurile Pilot DS 3 ofera control la urcarea si coborarea pantelor. Designul exclusiv al snowmobilului de fata adauga flotatie si tractiune superioare fara sacrificiul manevrabilitatii. Caracteristicile orientate catre rider contribuie la o manevrabilitate excelenta pe trasee cu zapada adanca.

In concluzie, 2020 Summit 850 E-TEC Turbo este un snowmobil Ski-Doo creat pentru experienta de riding suprema pe zapada, un aliat de neinvins la altitudini mari.