Ski-Doo si imbunatatirea sigurantei la pilotare

Ski-Doo se implica in imbunatatirea sigurantei la pilotare

Ski-Doo a inceput o colaborare cu organizatiile pentru situatii de urgenta in caz de avalansa pentru a ajuta la imbunatatirea sigurantei si educatiei riderilor de snowmobile.

BRP/Ski-Doo este complet angajat sa-si aduca contributia in ceea ce prieste siguranta pilotului, in special cand vine vorba despre pilotarea pe teren cuc risc de avalanse. In acest sezon, brandul canadian face un pas in plus venind cu o serie de initiative in domeniu pentru a sprijini astfel comunitatea iubitoare de backcountry. Reprezentantele BRP din America de Nord au oferit cursuri pentru pilotii de snowmobile timp de mai bine de zece ani. Acum, compania vrea sa ajunga la cat mai multi pasionati de sporturi pe zapada, iar informatia este transmisa virtual prin intermediul unei serii video online impartite pe module. Astfel, riderii au acces la informatii utile, practici de siguranta si sfaturi oferite direct de la „sursa”, mai precis de catre pilotul profesionist Mike Duffy care are o experienta de 20+ ani in siguranta in caz de avalansa, educatie si operatiuni de salvare. Subiectele includ evaluarea terenului, utilizarea corespunzatoare a echipamentelor, celel mai bune practici de riding si multe altele. Fiecare modul video este gazduit in sectiunea dedicata avalansei de pe site-ul oficial Ski-Doo. In afara de educatia online, BRP s-a alaturat mai multor organizatii de siguranta in caz de avalansa din America de Nord, punand la dispozitia acestora modelele lor de snowmobile backcountry pentru a putea interveni in scenariile de salvare.

Anticipand interesul pentru snowmobiling, BRP poate fi considerat un deschizator de drumuri in domeniul educatiei si pentru siguranta in caz de avalansa pentru toti pilotii de backcountry, experimentati si novici.

Organizatii partenere ale BRP/Ski-Doo:

Avalanche Canada
Colorado Avalanche Information Center (statewide)
Gallatin National Forest Avalanche Center (Bozeman, MT)
Utah Avalanche Center (statewide)
Bridger-Teton Avalanche Center (Jackson, WY)
Flathead Avalanche Center (Kalispell, MT)
Sawtooth National Forest Avalanche Center (Ketchum, ID)
Avalanche 1
Backcountry Access.