Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Ski-Doo Freeride 2021

Ski-Doo Freeride 2021

1 minut
Ski-Doo Freeride 2021

Noua generatie de snowmobile BRP Ski-Doo din gama Freeride este construita special pentru depasirea limitelor si atacarea celor mai inalte varfuri de munte. Performanta snowmobilelor Ski-Doo Freeride 850 E-TEC a fost imbunatatita prin adaugarea platformei inovative REV Gen4, in timp ce motorul E-TEC ofera o livrare excelenta a putere, un raspuns prompt si eficienta de consum.

Cei care vor pilota acest snowmobil mountain se vor bucura de o experienta unica pe zapada, beneficiind de manevrabilitate si agilitate fara egal. Suspensia fata RAS 3 cu amortizoare reglabile KYB Pro 36 R Easy-Adjust alaturi de suspensia spate tMotion contribuie la o pilotare confortabila, fara efort. Dotarile de confort pentru pilot si pasager, cum ar fi manerele incalzite, iti permit sa ai parte de distractia la care visezi pe traseele cu zapada adanca.

Alte caracteristici de top care vin standard consta in dotarea cu amortizoarele reglabile KYB Pro, cu frane Brembo Racing si ambreiaj pDrive, skiuri Pilot DS3 si cu senile PowderMax II, la care se adauga saua confortabila, conceputa anume pentru pilotarea prin zapada inalta.