Acasă > Evenimente  >  Si am fost si la BestFest 2oo9 ! :)

Si am fost si la BestFest 2oo9 ! :)

2 minute
Si am fost si la BestFest 2oo9 ! :)

Nu am lipsit nici anul acesta si…sincer,nu imi pare rau deloc pentru alegerea facuta ! Chiar daca am fost acolo cu un scop ,am imbinat munca cu distractia astfel incat sa ma distrez de minune si de aceasta data !
Lume multa,distractie,voie buna,muzica,dansuri …si anul acesta BestFest a fost reusit .
Unul dintre preferatii mei a fost adus si anume Patrice care ne-a cantat si incantat cu frumoasele lui melodii,printre care si Soulstorm -melodie care s-a sincronizat perfect cu ploaia,incepand sa rasune exact in momentul in care norii parca s-au rupt ! Show-ul celor de la „The Killers” care s-au lasat putin asteptati datorita ploii ce nu se mai oprea a fost unul de exceptie,reusind sa adune foarte multi oameni in jurul scenei,la fel ca si Moby care a plecat in aplauze si in strigatele fanilor mai infocati!Chiar daca nu erai fan „The Killers” sau Moby,la acestia chiar s-a meritat sa stai! Zilele ce au urmat mi-au rasunat in urechi Ayo, Gabriela Cilmi ,Oceana si marele Santana care ne-a facut sa dansam in acordurile lui magice de chitara! 🙂

Au mai fost cei de la Manowar,Orbital,Franz Ferdinand,Nexus etc . ,trupe care probabil sunt bune,dar nu am ascultat foarte mult,nefiind interesata de acest gen muzical . Insa tot respectul pentru acestia,pentru ca au reusit sa tina distractia in picioare , fanii fiind prezenti cu tricouri,sepci si stegulete inscriptionate cu numele trupei favorite.

Duminica seara am plecat spre casa usor dezamagita ca s-a terminat si BestFest-ul de anul acesta! M-am bucurat ca s-a terminat cu bine si totul a iesit cum nu se putea mai frumos!!

Elena Ilie

Comments are closed.