Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Sea-Doo, skijeturile nr. 1 in lume

Sea-Doo, skijeturile nr. 1 in lume

2 minute
Sea-Doo, skijeturile nr. 1 in lume

Sea-Doo, lider mondial pe segmentul de ambarcatiuni personale

Inovatia face diferenta! Experienta de pilotare pe apa fara precedent

In decurs de 25 de ani, Sea-Doo s-a clasat in fruntea producatorilor de pwc-uri. Gamele de skijeturi BRP Sea-Doo beneficiaza de cea mai noua tehnologie in domeniu si inovatii bazate pe feedback din partea pasionatilor de sporturi nautice.
ADN-ul Sea-Doo este sinonim cu distractia la cote inalte pe mare sau lacuri. Totul este posibil datorita unei colectii intregi de avansuri tehnologice: sistemul iBR, dotarea cu motoarele Rotax performante si eficiente din punct de vedere al consumului, sistemele exclusive Ergolock si VTS, carena V T3-R cu design Shark Gill pentru stabilitate imbatabila la viteze mari si multe altele.

Skijeturile Sea-Doo Spark si Spark Trixx, RXT, GTR si GTI, Wake si Fish Pro sunt construite special pentru a veni in intampinarea cerintelor pilotilor cu stiluri diferite de riding. Astfel, cine isi doreste un model accesibil si usor de manevrat poate opta pentru modelele din gama Rec Lite, in timp ce amatorii de plimbari mai lungi pot alege un model Touring (GTX sau GTX Limited). Veteranii sporturilor pe apa se pot orienta cu incredere pentru un skijetmai puternic, model GTR, RXT-X sau RXP-X. Fish Pro este singurul skijet din lume gandit special pentru pescuit sportiv. Indiferent de modelul de skijet Sea-Doo pe care il preferi, performanta este cuvantul de ordine si vei avea parte la fiecare iesire pe apa de o experienta sigura si distractiva.