Scutere Piaggio Medley

Noua generatie Piaggio Medley creeaza o clasa de scutere performante care combina avantajul agilitatii si puterea cu greutatea redusa. Practic, dinamic si stilat, Piaggio Medley este o alternativa excelenta pentru naveta zilnica, mai prietenoasa cu mediul si mai economica pentru profesionistii urbani.

3 caracteristici importante ale scuterelor Medley:

  • Putere. Modelele de scutere Piaggio din gama Medley beneficiaza de cea mai recenta evolutie a motorului i-get. Variantele 125cc si 150cc se adapteaza usor in traficul aglomerat, imbunatatind performanta la pilotare. Aceste motoare pe racire cu lichid, pe injectie electronica sunt cele mai puternice in clasa din care fac parte.
  • Confort. In afara de manevrabilitate si spitirul practic, Piaggio Medley se caracterizeaza si prin confort la pilotare. De asemenea, asigura un compartiment sub sa pentru depozitarea a doua casti full-face.
  • Conectivitate. Piaggio Medley este primul scuter care a introdus acest feature. Sistemul Piaggio MIA – oferit standard pe vesiunea S, conecteaza smartphone-ul la vehicul via Bluetooth (permite convorbirile telefonice, comenzi voce si muzica prin intermediul comenzilor de pe ghidon).

Scuterul Piaggio Medley este disponibil in doua variante: Medley si Medley S.
Piaggio Medley se distinge prin culorile clasice si elegante (alb – Bianco Luna, negru – Nero Abisso si albastru – Blu Orione) si are sa maron, finisaje bronz mate si jante gri/argintiu. Versiunea Piaggio Medley S se remerca in schimb prin look-ul sporty cu finisaje negre mate si amortizoarele vopsite in rosu. Sa neagra si 3 scheme de culoare (alb – Bianco Luna, gri – Grigio Materia si negru – Nero Meteora).

Indiferent de varianta de scuter Piaggio Medley preferata, poti fi sigur ca te vei bucura mereu de o pilotare in parametri optimi, eficienta de consum si manevrabilitate de exceptie.