Upgrade-uri pentru scuterele Piaggio Beverly 2021

Piaggio Beverly reprezinta unul dintre cele mai indragite scutere. Anul acesta se implinesc 20 de ani de la aparitia primului model Beverly, moment perfect pentru ca producatorul italian sa ridice iarasi stacheta printr-o serie de upgrade-uri.

Majoritatea optimizarilor s-au facut la nivel de design al caroseriei, unde partea din spate este mai zvelta, cu linii mai musculare. Luminile cu LED contureaza o „semnatura” stralucitoare si adauga un plus de stil modelelor de scutere Piaggio din linia Beverly. Noi sunt si jantele cu 7 spite, alaturi de saua cu captuseala si cusaturi duble.

Din punct de vedere tehnic, se evidentiaza cele doua motorizari in conformitate cu standardele Euro 5, de 300cc si 400cc. Motoarele HPE (High Performance Engine) in 4 timpi, 1 cilindru, 4 valve, racire cu lichid permit eficienta de consum crescuta, un avantaj demn de luat in considerare de toti cei care vor sa economiseasca fara compromisul performantei. De asemenea, contribuie la diminuarea zgomotului produs la rulare.

Spre deosebire de modelul anterior, motorul 300 hpe ofera o crestere a puterii de 23% ([email protected] rpm) si a cuplului de 15% ([email protected] rpm).
Motorul 400cc inlocuieste fostul motor 350. Piaggio sustine ca aceasta diferenta imbunatateste performanta mecanica si termodinamica si, in plus, are rolul de a reduce zgomotul si vibratiile si are ca rezultat cresterea puterii si a cuplului ([email protected] si [email protected]).

Scuterele Beverly vin pentru sezonul 2021 cu o furca Showa noua pe fata si cu amortizoare Showa ajustabile in 5 pozitii pe spate, contribuind la o pilotare lina. Rotile de diametru mare cu jante usoare din aliaj ((16” pe fata si 14” pe spate) adauga confort sporit, similar cu cel oferit de o motocicleta si asigura agilitate si manevrabilitate de top. Varianta 400 hpe adopta, de asemenea, roti mai mari (120/70 in loc de 110/70 pe fata si 150/70 in loc de 140/70 pe spate), ceea ce furnizeaza stabilitate marita indiferent de viteza.

Piaggio Beverly se mai caracterizeaza si prin cateva avansuri tehnologice, cum ar fi dotarea cu pornire electrica si cu instrumentar de bord complet digital 5.5” LCD. Versiunea 400 hpe aduce standard sistemul de conectivitate Piaggio Mia, care permite conectarea smartphone-ului via Bluetooth.

Pentru scuterul Piaggio Beverly sunt disponibile mai multe scheme de culoare atractive – Bianco Luna (alb), Blu Oxigen (albastru) si Grigio Cloud (gri), care se impletesc armonios cu finisaje metalice, cu saua pe maron inchis si cu jantele gri deschis.

Modelul Piaggio Beverly S este disponibil pe gri grafit mat. Trei scheme de culoare: Argento Cometa (gri), Nero Tempesta (negru mat) si Arancio Sunset (portocaliu stralucitor). Versiunea Beverly S are sa neagra si jante gri inchis.