Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Top 5 scutere cool in 2020, conform Forbes

Top 5 scutere cool in 2020, conform Forbes

3 minute
Top 5 scutere cool in 2020, conform Forbes

Trei scutere Piaggio, unul Honda si un model Italjet se gasesc in Top 5, publicat de revista Forbes online. Expertul Josh Max pune in lumina reflectoarelor urmatoarele modele de scutere 2020: Vespa Elettrica, Piaggio Beverly Tourer 350, Vespa Primavera 50, sportivul Italjet Dragster si scuterul cu look robust Honda Pcx 150 creat de japonezi.

2020 Piaggio Beverly 350 Tourer. Gama „Beverly” nu este noua, insa modelul 350 Tourer face ravagii chiar de la debut, datorita aspectului modern cu aer sportiv. Ca dotari, merita amintite aparatoarea de vant rezistenta, capacitatea de depozitare de 36 litri si motorul 333cc capabil sa ofere 30 cai putere, anvelopele 16/14 si sistemul Piaggio MIA care faciliteaza conectivitatea la smartphone via Bluetooth. Aplicatia permite inregistrarea de date despre calatorie si ofera toate informatiile necesare. Sunt disponibile multiple optiuni de culoare, o sa confortabila cu finisaje moderne si scarite pentru pasager. Jantele negre contribuie la un look cool, pe placul generatiei tinere de piloti. Echipamentul standard este completat de ABS, ASR (control al tractiunii) si control de la distanta Seat Lock, la care se adauga optional functia Bike Finder. Compartimentul de depoazitare adaposteste un port USB, iar instrumentarul beneficiaza de display LCD.

2020 Vespa Primavera 50. Un scuter 50cc, cu motor in 4 timpi capabil sa furnizeze 4.1 cp si o viteza maxima de 40 mph. Nu este un vehicul creat pentru autostrada, insa in oras se va dovedi extrem de practic atunci cand vrei sa ajungi rapid la serviciu sau in alta parte si trebuie sa te lupti zi de zi cu traficul orelor de varf. Scuterul Primavera 50 are jante din aluminiu 12-inch cu 5 spite, frane puternice si, bineinteles, ABS. Imbunatatirile aduse modelului in acest sezon consta in aparatoarea de vant „fly”, o sa maron espresso, un nou far cu LED si un design al furcii optimizat (este prima data din 1977 cand producatorul imbunatateste designul furcii).

2020 Vespa Elettrica. Acest scuter Vespa cu aspect foarte atractiv reprezinta versiunea electrica a modelului Primavera; se bazeaza pe o baterie litiu-ion si dispune de un motor 4kW care ofera autonomie indelungata. Scuterul pur electric beneficiaza de ultimele dotari in materie de electronica: lumini LED, incarcator USB, Ride-by-Wire, doua moduri de pilotare selectabile si multe altele. Bordul este echipat cu ecran color TFT digital 4.3-inch. Nu lipseste sistemul Vespa Mia. Chiar daca incarcarea completa a bateriei necesita in jur de 4 ore, riderul are la indemana si tehnologia KERS (Kinetic Energy Recovery System) – favorizeaza reincarcarea bateriei la reducerea vitezei. Nu in ultimul rand, Vespa Elettrica ofera multiple posibilitati de personalizare, cu sapte scheme de culoare si optiuni pentru sa. Ca accesoriu, poti alege o casca de protectie Bluetooth Jet.

Scuterele sunt probabil alternativa cea mai practica pentru a tranzita strazile aglomerate, sunt prietenoase cu mediul, necesita mentenanta redusa si ofera un consum foarte mic in comparatie cu alte variante de transport. Cam toata lumea le considera mai degraba adorabile, decat o amenintare. Asadar, te poti alatura trendului de a pilota un scuter si vei vedea ca ai doar de castigat!