Acasă > Diverse > Stiri  >  Scorpion EXO-910 Air

Scorpion EXO-910 Air

1 minut
Scorpion EXO-910 Air

exo910air-matteblack

Viziunea celor de la Scorpion poate  fi descrisa in aproximativ cinci  cuvinte: protectie, estetica,  dinamica, confort si inovatie.  Acestia nu au pierdut timpul si pentru inceputul anului 2014 ne-au pregatit o noua casca, EXO-910 Air.

EXO-910 Air vine cu sistem Airfit, beneficiile acestei tehnologii fiind remarcabile:  izolare extraordinar  de buna si mulare perfecta dupa  forma si fizionomia fiecarui rider.

Un alt sistem prezent este Maxvision, o inovatie ce nu permite aburirea vizierei, deoarece creeaza presiune de aer continuu prin forta de compresie. Astfel, condensul si aburii care apar atunci cand creste diferenta de temperatura intre exterios si interiorul castii nu vor mai fi o problema, chiar daca afara este o temperatura diferita de cea din interiorul castii.

Viziera este conceputa dintr-un material care nu se zgarie, cu strat anti-ceata EverClear ™ si ofera protectie asupra ochilor aprobata UV400.

Sistemele de vetilatie sunt in numar de 3, reglabile independent: unul la nivelul barbiei, unul pe partea de sus a castii si unul pe spate.