Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Scoala de Rally Raid si Scoala de condus ATV/SSV

Scoala de Rally Raid si Scoala de condus ATV/SSV

3 minute
Scoala de Rally Raid si Scoala de condus ATV/SSV

Scoala de Rally Raid si Scoala de condus ATV/SSV pun bazele aventurii tale in off road!

La Scoala de Rally Raid, instructori cu vasta experienta in activitati de Offroad te vor ajuta sa iti dezvolti potentialul sportiv, imbinand teoria cu practica, astfel incat sa fii cat mai bine PREGATIT si antrenat pentru viitoarele iesiri pe teren. Cursul de initiere iti propune un prim contact cu vehiculele ATV/SSV: caracteristici de folosire, utilizare corecta si in siguranta, prezentarea echipamentului de protectie si a tehnicilor de condus in diferite conditii de teren si aderenta.

Ai auzit de Paris Dakar sau Baja 1000? Vrei sa devii un pilot profi sau iti doresti sa pasesti in lumea rally raid-ului sportiv? Pune bazele aventurii tale la Scoala de condus SSV!
Vei fi antrenant de veterani ai offroad-ului, cu peste 15 ani experienta si cu participari diverse la competitii de profil ca Baja Italia, Faraon Race sau renumitul Paris – Dakar si care actualmente sunt implicati activ in organizarea competitiei INTERNATIONALE Baja Romania si in CONCURSURI regionale.

Modulul B continua cu un curs de pregatire avansata pentru siguranta si protectie sporite pentru minimalizarea riscurilor de orice fel si pune accent pe exersarea diferitelor tehnici de condus in situatii de urgenta, franare accelerare, tehnica derapajului, incrucisari de axe, pierderea aderentei, tipuri de aderanta (macadam – noroi), mecanica si tehnica autovehicul, folosirea mecanismului de recuperare – troliu. Presupune parcurgerea a aproximativ 100km/offroad. Nu in ultimul rand, cursul te introduce in arta navigarii cu aplicatie electronica de tip GPS si de tip RoadBook. Acest curs poate facilita obtinerea licentei de pilot pentru debutul in intrecerile sportive Rally Raid.

Modul C este un curs de performanta in care sunt prezentate tainele si secretele unei competitii Rally Raid. Teorie la nivel de RoadBook si Regulament de Specialitate. Pe parcursul cursului se vor aprofunda tehnicile de pilotare si navigare, formandu-se o echipa pregatita pentru orice competitie de Rally Raid. Cursul presupune parcurgerea a aproximativ 500km/offroad.

La Scoala de Rally Raid si la Scoala de condus SSV va puteti inscrie telefonic +40 730 355 828 (Maurizio) / +40 723 322 669 (Codru) sau prin e-mail: scoalaRR@baja555romania.ro

Mentiune*** Dupa cum stiti deja, calendarul pentru Campionatul National de Rally Raid include 6 etape. Sezonul acesta se are in vedere si instituirea unei noi clase, independente de clasamentul general si unde vor putea concura doar vehicule ATV/SSV/Moto CF Moto. Riderul care obtine cel mai mare punctaj pe parcursul celor 6-7 etape va fi rasplatit cu Trofeul CF Moto.