Acasă > Concursuri  >  Roof of Hermanstadt – 23 – 25 octombrie

Roof of Hermanstadt – 23 – 25 octombrie

2 minute
Roof of Hermanstadt – 23 – 25 octombrie

Un nou concurs se pune la cale pentru pasionaţii de ATV-uri, quaduri şi side-by-side-uri. Este vorba despre Roof of Hermanstadt, ultimul concurs important de anul acesta, în care cei mai buni piloţi de curse de la noi din ţară se vor strânge pentru a savura aventura plină de adrenalină oferită de competiţie.

Evenimentul este realizat de clubul sportiv ATV Spirit Racing Team, care dealtfel a fost reprezentat la aproape toate concursurile de ATV-uri de la noi din ţară de anul acesta. Cu experienţa acumulată de aceştia până acum putem să spunem că suntem entuziasmaţi şi nerăbdători să descoperim traseele şi obstacolele pregătite de organizatori.

Concursul se adresează atât amatorilor, cât şi profesioniştilor, reunindu-i pe toţi în frumoasa zonă Păltiniş de lângă Sibiu. Participanţii au asigurată prin taxa de înscriere cazarea şi masa la o pensiune din zonă.

Concursul va debuta vineri cu un prolog pe pista de autocross din Sibiu unde se ţine anual Rally Show-ul din Campionatul National de Raliuri. Pentru ca traseul să fie mai interesant organizatorii vor adăuga rampe şi obstacole artificiale care vor cere o îndemânare cât mai bună din partea participanţilor. Aceştia vor concura doi câte doi pe trasee paralele în probe eliminatorii. La finalul acestor probe se va acorda un premiu special câştigătorului.

Concursul propriu-zis se va ţine în zona Păltiniş iar traseul va ajunge până la 2.000 de metri altitudine. Organizatorii au pregătit un traseu variat cu urcări, coborâri, noroi, apă, pădure şi tot ce e nevoie pentru un concurs offroad.