Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama de roadstere Can-Am Spyder F3 2021

Gama de roadstere Can-Am Spyder F3 2021

3 minute
Gama de roadstere Can-Am Spyder F3 2021

Libertate fara precedent, pe 3 roti!

Roadsterele CAN-AM SPYDER F3 sunt biletul tau pentru a domina strada intr-un stil fara egal! O confirma performanta dovedita, rezultat al dotarii cu tehnologie si componente de ultima generatie. Confortul la nivel inalt, puterea si designul indraznet cu optiuni de grafica mai atractive ca niciodata sunt caracteristicile cheie ale vehiculelor speciale cu trei roti.

Una din cele mai importante trasaturi ale modelelor de roadstere BRP din gama Spyder F3 consta in ergonomia gandita pentru o plimbare relaxata, indiferent ca ai de parcurs kilometri intregi sau faci doar o iesire scurta prin oras. Pozitia de pilotare permite ajustarea in functie de necesitati, prin intermediul inovatiei UFit. Stylingul muscular si indraznet te asigura ca prezenta in trafic va atrage instant atentia. Raportul putere-greutate superior contribuie la o performanta greu de egalat. Spyder F3 ofera spatiu de stocare extra in cazul in care intreprinzi calatorii pe distante mari.

Display 7.8″ LCD color ultra-functional pentru roadsterele cruiser touring si touring, cu acces facil la toate datele necesare calatoriei. Pachetul standard include dotarea cu BRP Connect, o premiera in industrie – permite utilizarea celor mai noi aplicatii smartphone de navigatie, poti asculta muzica preferata, stii mereu cum va fi vremea, plus multe alte beneficii.

Motor Rotax 1300 ACE. Configuratia cu 3 cilindri in linie pentru cuplu maxim indiferent de viteza contribuie si la un raspuns prompt la acceleratie. In plus, eficienta de consum reprezinta un alt atu demn de luat in considerare. Conform producatorului, cu un singur plin poti acoperi pana la 406 km (test realizat la viteza constanta; variaza in functie de conditiile de vreme, configuratia vehiculului, obiceiurile de pilotare etc.). De asemenea, mentenanta este redusa.

Control optim. Dezvoltat in colaborare cu Bosch si inspirat de tehnologiile auto, sistemul de Stabilitate al Vehiculului integreaza ABS, control al tractiunii si al stabilitatii pentru o abordare cu incredere a provocarilor intalnire on-road. Manevrabilitatea usoara este asigurata prin echiparea cu asistentei la pilotare. Lista dotarilor standard include anti-furt, cutie cu 6 viteze moderna, frane Brembo si ECO Mode Smart Assist, plus parbriz din policarbonat si optiuni de solutii cargo.

Fata de varianta de baza Spyder F3 capabila sa dezvolte 105 CP, roadsterul Spyder F3-S aduce in plus 10 cai putere si vine echipat cu amortizoare pe gaz Fox† PODIUM pe fata, mod Sport pentru o experienta de riding mai distractiva pe drumuri pavate, transmisie semi-automata si Electronic Cruise Control, alaturi de ecran digital 7.6″.

Roadsterele Spyder F3-S Special Series se disting prin look-ul mai sporty, detin transmisie semi-automata si ecran 7.8″ cu BPR Connect, ghidon si cusaturi pentru sa de culoare portocalie.

Roadsterul Spyder F3-T se bazeaza pe un motor Rotax 1330 cc capabil sa livreze 115 CP si dispune de transmisie semi-automata, sistem de stabilitate inovator, mod Eco, suspensie ajustabila pe spate cu amortizoare pe aer, capacitate de stocare de 78 L, compartiment separat pentru depozitarea manusilor, sistem BRP Audio, cruise control si ofera posibilitatea remorcarii.

Roadsterul Spyder F3 Limited aduce in plus spatar pentru pasager (integrat), scarite pentru picioare, manere incalzite, capacitate de stocare de 138 L, optiuni de grafica pe negru si crom, confort imbunatatit la pilotare.