Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama de roadstere Can-Am Spyder 2021

Gama de roadstere Can-Am Spyder 2021

2 minute
Gama de roadstere Can-Am Spyder 2021

Sunt trei aspecte definitorii pentru gama de roadstere Can-Am 2021. In primul rand, modelele Can-Am Spyder de pe segmentul touring ofera mai mult confort si accesibilitate. Vehiculele cu 3 roti Spyder RT sunt prin excelenta dedicate calatoriilor lungi si riderilor cu spirit de aventura. Evacuarea Akrapovič cu sunet distinctiv adauga un plus de personalitate modelului RT. In al doilea rand, toate roadsterele de tip cruiser vin inzestrate cu roti si scheme de culoare noi. Modelele F3-S Special Series si F3 Limited au un look care va atrage orice privire! Nu in ultimul rand, in vederea personalizarii, in gama Can-Am Ryker a fost introdusa o selectie marita de accesorii.

In afara motorizarii eficiente Rotax 1330 ACE cu 3 cilindri in linie, roadsterul Spyder F3-S Special Series se distinge si prin centrul de greutate jos, amortizoarele de inalta performanta si modul Sport. Vine cu o schema de culoare Gravity Grey si Race Orange, in timp ce Spyder F3-T si varianta F3 Limited sunt disponibile pe albastru – Glacial Blue Metallic.
Designul indraznet, ergonomia gandita pentru rider (sistem UFit), spatiul generos de depozitare, confortul si performanta dovedita la pilotare au ca rezultat un roadster modern, conceput pentru oras, dar mai ales pentru plimbari pe distante lungi.