Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Motocicleta Kawasaki Z650 ABS 2020 a ajuns in Romania!

Motocicleta Kawasaki Z650 ABS 2020 a ajuns in Romania!

2 minute
Motocicleta Kawasaki Z650 ABS 2020 a ajuns in Romania!

Motocicleta naked Kawasaki Z650 ABS 2020 a ajuns in Romania! Suntem incantati sa o avem in showroom, drept pentru care va vom povesti in continuare cate ceva despre ea.

Producatorul japonez a updatat pentru sezonul 2020 motocicleta naked Z650, aceasta primind o serie de modificari in materie de tehnologie. Modelul de talie medie Kawasaki Z650 ABS 2020 are ca puncte forte o manevrabilitate de invidiat si franarea de precizie. Vizual, se remarca prin look-ul agresiv pe placul iubitorilor de viteza, cu design creat in stilul minimalist Sugomi ce se bazeaza pe renuntarea la detaliile inutile, si care este subliniat de farurile cu LED si unghiurile ascutite.

Riderul va aprecia fara indoiala noul dashboard cu ecran color TFT de 4.3-inch. Acest display modern ofera absolut toate datele necesare unei experiente optime de pilotare. Faciliteaza inclusiv conectivitatea Bluetooth prin intermediul smartphone si permite integrarea aplicatiei sofisticate Rideology app. (acces la informatii despre traseu, vehicul, setari, alerte apeluri si email, posibilitatea customizarii afisajului etc.).

Ai un insotitor? Nu va exista nicio problema legata de confort pentru ca saua pasagerului a primit imbunatatiri.

Merita mentionata si echiparea cu anvelope Dunlop Sportmax Roadsport 2 care contribuie la o manevrabilitate mai usoara, alaturi de sistemul optimizat de suspensii si designul ergonomic.

Nu in ultimul rand, motorul cu 2 cilindri, 4 timpi, 8 valve, DOHC, pe racire cu lichid se conformeaza normelor Euro4 in scopul reducerii emisiilor.

Despre Z650 stim ca era deja cea mai agila motocicleta din clasa sa. Pentru sezonul 2020, modelul Kawasaki de capacitate 649cc ramane la inaltime prin atributele tehnice si promite sa fie un partener de incredere pentru tranzitul urban de zi cu zi, dar si pentru o evadare de weekend in afara orasului.

Scheme de culoare disponibile: verde cu negru (Candy Lime Green / Metallic Spark Black), alb cu negru (Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black), negru.