Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Prezentare ZFORCE 950 SPORT

Prezentare ZFORCE 950 SPORT

2 minute
Prezentare ZFORCE 950 SPORT

Producatorul chinez CF Moto aduce in sezonul 2020 un nou concurent pe segmentul de vehicule 4×4 de teren sport-utilitare sub forma lui ZForce 950. Seria de side-by-side-uri ZForce nu lasa obstacolele off road sa stea in calea distractiei. Chiar si la viteze mari si pe drumuri intortocheate, aceste SSV-uri sport high performance isi impun dominanta.

Pentru a marca 30 de ani de existenta pe piata, CF Moto a a dezvaluit in septembrie gama 2020 SXS CF Moto, alaturi de lineup-ul de ATV-uri.

SSV-ul ZForce 950 Sport ii va incanta cu siguranta pe fanii off road-ului prin puterea maxima de 97 CP @ 7000 RPM. Conform specificatiilor oferite de constructor, acest side-by-side CF Moto va atinge un cuplu maxim de 60 ft. lbs. @ 6200 RPM.

Motorul din dotare este unul V-Twin, capacitate 963 cc, pe racire cu lichid, 4 timpi, SOHC, 4 valve, Bosch® EFI. Din echipamentele standard mai fac parte cutia automata CVTech® cu trepte de viteze P/R/N/H/L, pornirea electrica, modurile 2WD/4WD si diferentialul frontal blocabil. Sistemul de suspensii este compus pe fata din brat dublu in A, independent si pe spate cu QuadLink™, independent, iar amortizoarele sunt reglabile. Alte caracteristici consta in jantele 14 inch din aluminiu; anvelope fata  27 x 9-14 si anvelope spate 27 x 11-14.

Din dotarea standard a acestui vehicul SXS CF Moto nu lipsesc: servodirectia electronica, troliul de capacitate 1361 kg, instrumentarul digital, luminile cu LED (Ridevision™).

Modelul este disponibil cu doua variante de culoare   – Mercury Silver, Ghost Grey.