Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Prezentare CF Moto ZForce 500 Trail 2020

Prezentare CF Moto ZForce 500 Trail 2020

2 minute
Prezentare CF Moto ZForce 500 Trail 2020

Side-by-side-ul CF Moto ZForce 500 Trail este capabil sa livreze 38 cai putere, suficient pentru o plimbare sau o intrecere antrenanta. Pe traseu, modelul de fata va dovedi cu fiecare ocazie ca poate aborda provocari si situatii solicitante fara probleme. Acest SxS CF Moto are in dotare un motor in 4 timpi, cu 1 cilindru, patru valve, SOHC, 495cc, pe racire cu lichid, care vine cuplat la o cutie de viteze automata CVTECH cu trepte P/R/N/H/L.

Echiparea standard include suspensia independenta cu brat dublu in A, frane hidraulice puternice si amortizoare pe gaz ajustabile. Vehiculul are latimea de 50”, ceea ce ii permite sa se strecoare cu brio chiar si pe portiunile inguste.

Pachetul detine carlig de remorcare si troliu de capacitate 1360 kg (3000 lbs.). Anvelopele off road rezistente si jantele de 14-inch din aluminiu ii confera modelului Z5 un aspect agresiv, potrivit performantelor.

Pilotul poate alege in functie de necesitati modurile 2WD/4WD. De asemenea, acest SXS CF Moto dispune de servodirectie (Electronic power steering) cu rol in reducerea oboselii la drum lung. Pe fata si pe spate modelul este prevazut cu bare de protectie din otel. In plus, ZForce 500 Trail prezinta caracteristici care la alte modele din clasa sa sunt oferite ca accesorii optionale: acoperis, oglinda retrovizoare etc. Farurile cu accente LED contureaza profilul agresiv al modelului. Cockpitul este confortabil pentru doua persoane si instrumentarul de bord este la standarde moderne, continand toate informatiile de care are nevoie riderul in calatoriile sale.

ZForce 500 Trail 2020 este disponibil in doua variante de culoare – portocaliu si alb (Orange, Pearl White).