Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Cauti o remorca pentru ATV? Alege un trailer Shark

Cauti o remorca pentru ATV? Alege un trailer Shark

2 minute
Cauti o remorca pentru ATV? Alege un trailer Shark

Gama de remorci Shark este diversificata si gandita pentru a solutiona orice sarcina. Trailer-ele Shark sunt usor de montat si sunt extrem de practice pentru munca in gradina sau in diferite alte aplicatii utilitare.

Seria SHARK WOOD include remorci heavy-duty profesionale pentru ATV-uri si ofera o capacitate inalta de remorcare. Sunt create pentru utilizare in cadrul fermelor, in gradini si in padure. Servesc de minune pentru trasportul de busteni, de materiale de constructie, unelte de gradinarit sau de vanatoare. Cele mai grele incarcaturi vor fi transportate in deplina siguranta cu remorca Shark WOOD 1500. Remorcile Shark Wood vin echipate cu anvelope care asigura o rulare lina pe orice teren. Constructia robusta si protectia anti-coroziune permit o durata lunga de serviciu. Remorcile Shark Wood sunt facute sa dureze.

Remorci Shark pentru gradinarit: ATV TRAILER DUMP CART GARDEN 550/680. Trailer-ele pentru ATV model Shark Garden heavy-duty sunt concepute pentru sarcini in preajma gospodariei, la ferma sau in curte. Ajuta la transportul de pietre, resturi, lemne de foc, diferite alte materiale. Cadrul din otel rezistent si constructia solida favorizeaza o buna durabilitate. Anvelopele cu profil special au rolul de a minimiza pagubele pe sol, iarba. Capacitate de 550/680 kg.

Remorcile pentru gradina compacte, cu capacitate de remorcare 150 / 300 kg va pot fi de ajutor inclusiv pe timp de iarna, au o durata lunga de viata si sunt deosebit de rezistente.