Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  De ce sa porti o protectie pentru gat BNS PRO?

De ce sa porti o protectie pentru gat BNS PRO?

2 minute
De ce sa porti o protectie pentru gat BNS PRO?

In afara de o casca de incredere, printre cele mai importante echipamente bike se numara platosa si protectia pentru gat. Doua modele de protectii pentru gat pe care ti le recomandam sunt BNS PRO NECK SUPPORT si BNS TECH CARBON NECK SUPPORT ANTHER de la Alpinestars. Acestea iti asigura protectia necesara atunci cand pedalezi pe trasee cu teren abrupt cum ar in zone de munte si practici un stil de riding mai agresiv.

Protectia BNS PRO este gandita sa previna socurile resimtite in zona gatului in situatii de prabusire si accidentare prin devierea fortelor de impact.

Este realizata din material multicompozit care include fibra de carbon in forma avansata. Prezinta proprietati multiple ca de exemplu:
– cadru rigid impotriva energiilor de impact mare in timpul accidentelor;
– greutate ultra redusa si confort la pilotare;
– elasticitate crescut inclusiv la temperaturi mici (sub 0 grade).

Protectia este conceputa pentru a facilita o potrivire personalizata pentru fiecare pilot cu ajutorul: SAS (Size Adapter Sistem), protectiilor de spuma EVA, are un design bio-organic pentru ergonomie excelenta, iar stabilizatorul dorsal sustine sistemul PFR (Progresive Force Relief) si are rol in a disipa energia incarcata trimitand-o la nivelul spatelui si a umerilor, pentru a evita afectarea coloanei vertebrale. Protectia pentru gat vine conectata printr-un „key pivot” la cadrul principal. Constructia rigida a cadrului favorizeaza o potrivire si un contact perfect sub casca de protectie.
Cum stii ce marime e buna pentru tine? Poti realiza masuratorile necesare (din fata si din profil la nivelul pieptului).

Pentru amatorii de mountain biking, echipamentul de protectie este un must la fiecare iesire! Nu uita de: manusi, genunchiere si cotiere!