Acasă > Stiri  >  Promotie de sarbatori: Can-Am Outlander MAX 850 XTP la un pret special!

Promotie de sarbatori: Can-Am Outlander MAX 850 XTP la un pret special!

3 minute
Promotie de sarbatori: Can-Am Outlander MAX 850 XTP la un pret special!

Luna decembrie inseamna luna cadourilor, dar la noi asta se traduce prin luna promotiilor de sarbatori. Va oferim in promotie speciala de Craciun modelul de ATV 2016 Can-Am Outlander MAX 850 XTP la un pret deosebit: 10.999 eur + TVA si o garantie extinsa de 5 ani!!

Outlander reprezinta cea mai populara si indragita gama de ATV-uri dintre cele produse de catre prestigioasa companie canadiana BRP, fiind deopotriva si cea mai diversificata. Performanta tehnologica si dotarile de exceptie fac din ATV-urile Can-Am Outlander una dintre cele mai respectate si impresionante game de pe piata si din industrie, acoperind nevoile consumatorilor de aventura sau in activitati utilitare, deopotriva.

OutlanderDPS

2016 Can-Am Outlander MAX 850 XT-P reprezinta un ATV cu 2 locuri, bine adaptat pentru sarcini utilitare sau de recreatie in medii off road, care se remarca in primul rand prin dotari standard cuprinzatoare, mult peste cele ale altor modele concurente din aceeasi clasa de ATV-uri. Profilul sau portiv, il recomanda in medii dificile, greu accesibile vehiculelor conventionale, iar design-ul sau modern, bine legat, deschis la posibilitati nelimitate de personalizare, ii subliniaza statutul sau bine definit.

Can-Am-Bombardier-Can-Am-Outlander-MAX-850-XTP_575
Lineup-ul 2016 de ATV-uri Can-Am BRP a fost cu adevarat revolutionar in privinta motorizarii, modificare de care a profitat si noul Outlander MAX XT-P, in sensul ca a fost dotat cu noul motor Rotax 850 cu doi cilindri in V, racit cu lichid, de capacitate crescuta de la 800cc, in versiunea precedenta, la 854cc, rezultatul fiind o crestere a puterii cu 7 cp, pana la 78 cp si o crestere cu 7% a cuplului maxim.

Screen-Shot-2015-06-04-at-7.18.11-AM

Nu a fost insa singura noutate, o alta importanta componenta inovatoare a modelului 2016 a fost dotarea cu amortizoare FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† RC2, pe fata si pe spate, cu compresie si pretensionare ajustabila. Impresionantele amortizoare au un aport consistent in transformarea pilotarii acestui ATV intr-o calatorie lina, indiferent de natura terenului strabatut. Si daca ne referim la acest aspect, jantele din aliaj de aluminiu de 12 inch, cu design special conceput sa evite ruperea anvelopei (26 inch Carlisle ACT in 3 straturi, cu aspect agresiv) inclusiv in viraje bruste in teren denivelat, contribuie la distribuirea greutatii si la rularea cat mai neteda.

photo1

Si celelalte dotari ale acestui ATV sunt de exceptie, fiind vorba de servodirectie Tri-Mode DPS (Dynamic Power Steering), cutie de viteze automata CVT de inalta performanta, selector 2WD/4WD, adaptare excelenta la conditii de rulare variate, diferential fata autoblocant Visco-Lok QE, contribuind din plin la manevrabilitatea excelenta in orice conditii. La acestea se adauga portbagajele cu o capacitate de 45 kg fata si 90 kg spate, capacitate remorcare 590kg, compartiment de transport de 21.4 litri, rezervor de 20.5 litri, autonomie optima, sistem LinQ de atasare/detasare rapida a accesoriilor, afisaj de bord multifunctional analogic/digital, troliu WARN 3000 livre (1.361 kg), bare de protectie fata/spate heavy-duty, aparatori de maini, sistem antifurt D.E.S.S. si sa 2 persoane, spatar, manere sustinere si suporturi picioare pasager.

Can-Am-Bombardier-Can-Am-Outlander-MAX-850-XTP1_575

Vizual, modelul impresioneaza inclusiv prin foarte inspirata schema de culori negru-portocaliu, mai exact negru (carenajul rezistent la zgarieturi) cu accente portocalii, inclusiv pe jante. ATV-ul are greutatea de 361 kg.

Prin urmare, 2016 Can-Am Outlander MAX 850 XT-P se recomanda a fi o optiune ideala pentru iubitorii de aventuri extreme, de aceea in promotia noastra vi-l oferim la un pret cu un discount impresionant: 10.999 eur + TVA, fata de pretul vechi de 12.200 eur + TVA, plus garantie extinsa de 5 ani. Contactati-ne pentru oferta completa.