Acasă > Stiri  >  Proiectul Sea-Doo Clean Sea

Proiectul Sea-Doo Clean Sea

2 minute
Proiectul Sea-Doo Clean Sea

 

Pentru a marca Ziua Pamantului (22 aprilie) si a 50-a aniversare Sea-Doo, producatorul canadian de skijet-uri BRP a demarat proiectul intitulat Sea-Doo Clean Sea. Peste 30 de posesori de ambarcatiuni de tip jet ski s-au alaturat intentiei de a contribui la ape mai curate in zonele de plaja din Miami si Saint Petersburg, Florida.

Voluntarii si echipa de rideri Sea-Doo X-TEAM s-au intalnit in dimineata zilei de 21 aprilie si au reusit sa colecteze in jur de doua tomberoane de gunoi in cele doua locatii din insorita Florida, Stadionul Maritim din Miami si Parcul Maximo din St. Petersburg.

 

Riderii X-TeamTim Ducat si Jay Edworthy la Miami Marine Stadium, Viginia Key

Evenimentul sponsorizat de Sea-Doo a avut ca obiectiv protejarea mediului inconjurator si in special a apelor.

In viziunea BRP, acest proiect se doreste a fi un inceput pentru un program mai amplu care sa se extinda la nivel mondial si sa continue in anii urmatori.

Sute de kilograme de resturi menajere, plus saltele, pantofi vechi, spuma, fibra de sticla, sute de cutii si sticle au fost adunate de la insulele si tarmurile invecinate.

In acest proiect s-au implicat membri ai cluburilor de racing Sea-Doo de toate varstele, precum si simpli amatori ai sporturilor pe apa, cu suport din partea Waste Management. Voluntarii au fost dotati cu manusi, pungi de gunoi si sepci.

Pe aceasta cale, BRP le propune tuturor sa contribuie la miscarea de curatare a plajelor si apelor.