Acasă > Stiri  >  Pregatiri pentru Hunt the Wolf 2018

Pregatiri pentru Hunt the Wolf 2018

2 minute
Pregatiri pentru Hunt the Wolf 2018

CF Moto Hunt the Wolf se va desfasura si anul acesta in localitatea Sacuieu din Cluj-Napoca, pe 9-14 aprilie. Programul primei zile este unul lejer, pilotii inscrisi in concurs urmand a se familiariza cu imprejurimile si a testa terenul. La sfarsitul celor cinci zile de curse in padure, sambata 14 aprilie, va avea loc ceremonia de premiere.

Hunt the Wolf este probabil cea mai bine organizata competitie ATV / Quad / SSV din Europa, prima editie avand loc in 2007. De atunci si pana acum, si-a castigat o reputatie solida printre riderii interesati de performante in conditii extreme. In cadrul acestui eveniment, pilotii vor deveni pentru scurt timp protagonistii unui scenariu live, lipsit de artificii, in mijlocul naturii salbatice. Provocarile vor fi pe masura, peisajul variind de la camp deschis la padure, pante abrupte, drumuri pline de pietris si arbori cazuti etc. Pilotii vor trebui sa dea dovada de talent, pricepere, tehnica, viteza de reactie…

In 2017, pilotii romani Bistrian Cozmin si Adrian Stoica au concurat la clasa Extreme pe vehicule UTV CF Moto X8 800cc.

Organizatorii se asteapta la o competitie stransa. Sunt asteptati concurenti de peste tot din Europa: Slovenia, Spania, Cehia, Polonia, Lituania, Elvetia, Germania, Suedia, Italia, Serbia, Marea Britanie, dar si din Statele Unite.