Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Modele noi in gama Polaris Off Road

Modele noi in gama Polaris Off Road

2 minute
Modele noi in gama Polaris Off Road

Modelele in editie limitata RANGER XP 1000 Big Game si Waterfowl sunt concepute special pentru pasionatii de vanatoare, in timp ce varianta Sportsman 850 Ultimate Trail Edition livreaza mai multa performanta si stil.

Polaris Off Road, liderul mondial pe segmentul powersports si inovatie off-road, a introdus pe 14 ianuarie a.c. trei modele in editie limitata.

SxS-urile 2021 RANGER XP 1000 Big Game Edition si RANGER XP 1000 Waterfowl Edition sunt gandite pentru a transporta in conditii optime uneltele sau vanatul si permit accesarea celor mai extreme terenuri. Pe de alta parte, pasionatii sportului cu ATV-uri pot fi siguri ca vor iesi in evidenta alaturi de modelul 2021 Sportsman 850 Ultimate Trail Edition.

Modelul Big Game Edition aduce suspensie cu brate in A si anvelope 29-inch Maxxis. oferind garda la sol mai inalta, tractiune crescuta si stabilitate mai mare la viraje pentru a naviga fara probleme pe drumuri dificile. Detine suspensie spate ajustabila automat. Alte caracteristici:
– control la coborarea in panta Active Descent Control (ADC)
– schema de culoare exclusiva camuflaj Polaris Pursuit Camo.
– faruri LED pentru vizibilitate sporita.
– protectie imbunatatita, utilitate crescuta: bara de protectie heavy-duty pe fata, troliu Polaris Pro HD 4,500-lb, plus o colectie de accesorii pentru solutii de depozitare si iluminare.

Varianta Waterfowl Edition este gandita pentru performanta crescuta la pilotarea prin zone cu noroi si apa inalta si vine echipata cu anvelope 29-inch Pro Armor Mud XC, garda la sol 14-inch, troliu si componente electrice sigilate pentru a preveni patrunderea apei, filtre de aer pozitionate mai sus, multiple accesorii optionale.

2021 Sportsman 850 Ultimate Trail Edition
Polaris Sportsman este pionier al categoriei premium ATV. Modelul Sportsman 850 Ultimate Trail Edition duce experienta de pilotare sportiva la un nou nivel. Vine echipat cu faruri LED, anvelope 27-Inch Duro si jante 14-inch,
bara de protectie pe fata si scut de protectie din otel, plus troliu standard Polaris Pro HD 3,500-lb, vopsea albastra si grafica indrazneata.