Acasă > Stiri  >  Polaris lanseaza snowmobilele Indy Evo pentru pilotii incepatori

Polaris lanseaza snowmobilele Indy Evo pentru pilotii incepatori

2 minute
Polaris lanseaza snowmobilele Indy Evo pentru pilotii incepatori

Polaris a introdus pe piata modelul INDY EVO, un snowmobil pregatit special pentru pilotii la inceput de drum. Noul snowmobil Polaris Indy Evo faciliteaza o experienta confortabila, sportiva si plina de incredere alimentand pasiunea riderilor incepatori.

Pilotii fara experienta au nevoie de un snowmobil construit pentru ei, care sa aiba dimensiunile potrivite si sa asigure o manevrabilitate usoara. Ei cauta un snowmobil cu puterea pe care o pot controla, astfel incat sa se bucure la maxim de calatorie impreuna cu familia sau prietenii.

indy evo 2019

Creat cu ajutorul tehnologiei avansate de proiectare Polaris, noul Indy Evo este mai mic si mai ingust decat un snowmobil de dimensiuni mari. Inaltimea redusa a scaunului favorizeaza scaderea centrului de greutate, sporind senzatia de stabilitate.

Din punct de vedere al ergonomiei, noul model este proiectat pentru a se potrivi unei multitudini de piloti. Caroseria joasa si ingusta asigura o vizibilitate optima, dar in acelasi timp protejeaza pasagerii in fata vantului puternic, prin intermediul profilelor integrate in stil AXYS si a unei game variate de optiuni pentru parbriz.

polaris indy evo 2019

Manevrabilitate si control al directiei sigure

Suspensia frontala independenta Indy Evo este conceputa pentru a oferi o deplasare stabila, lipsita de efort, pe trasee. Dispune de socuri calibrate special pentru sasiul Indy Evo.

Performant si distractiv – acestea sunt cele doua cuvinte care ne vin in minte cand ne gandim la modelul Indy Evo, disponibil in doua variante, cu pornire manuala si cu pornire electrica.

Motorul Polaris 550cc este capabil sa livreze puterea potrivita pentru pilotii incepatori. Viteza este controlata electronic la pana la viteza maxima de 50 km / h, iar kiturile de reglaj vor fi disponibile pentru a ajusta performantele acestui snowmobil Polaris pe masura ce abilitatile rider-ului cresc.

Nu in ultimul rand, modelul 2019 Polaris Indy Evo dispune de o estetica aparte, care mizeaza pe o combinatie cromatica indrazneata (rosu cu galben si albastru cu verde lime).

snowmobil polaris indy evo es