2021 Polaris General XP Factory 1000 Custom Edition

Constructorul american Polaris adauga line-up-ului sau de vehicule side-by-side un model in editie speciala: General XP Factory 1000 Custom Edition. Cu un design si dotari moderne, aceasta noua versiune speciala se caracterizeaza prin latimea de 64″, 100 CP si o garda la sol de 13.5″ si are o schema de culoare atractiva Matte Titanium Metallic.

POLARIS GENERAL XP 1000 Factory Custom Edition 2021 se distinge de varianta de baza prin echiparea cu jante cu beadlock Pro Armor HEXLR Beadlock, bara usoara 11″ Pro Armor, ghidon inspirat de modelele de curse, scaune custom, bara de protectie sport, tehnologie RIDE COMMAND + sistem audio Rockford Fosgate Stage 4, acoperis sport si oglinda retrovizoare convexa, troliu Polaris HD de capacitate 2041 kg (4500 lbs), si anvelope 30″ Pro Armor Crawler XG. Acest SxS Polaris de ultima generatie ofera garda la sol si putere de top in clasa lui, (13.5-inch si 100 cai putere) si detine suspensii cu brat dublu in A cu cursa lunga si amortizoare Walker Evans Velocity Series. Prin urmare, fiecare plimbare cu un side-by-side General XP Factory 1000 Custom Edition va fi o experienta sigura si distractiva pe orice teren, oricat de accidentat. Modelul de fata este disponibil cu 2 si cu 4 locuri.

Gamei General i se mai alatura inca o editie speciala: Polaris General XP 1000 Pursuit Edition. Modelul de fata se remarca prin schema de culoare pe verde-camuflaj (Stealth Green) si o colectie de accesorii specifice.