Piaggio MP3, un aliat pentru naveta urbana

Piaggio MP3 – primul scuter cu 3 roti care a schimbat radical naveta urbana pentru totdeauna!

Lineup-ul de scutere Piaggio MP3 adopta sistemul ABS dezvoltat in colaborare cu Continental, cu control al tractiunii ASR, prevenind astfel alunecarea rotilor pe suprafetele periculoase cum ar fi asfaltul ud. Beneficiezi de cinci avantaje majore la pilotarea modelelor Piaggio MP3 din gama 2021:

  • Elegant si modern. Piaggio MP3 combina elemente variate, are un caracter unic si dispune de lumini de zi cu LED ultra-eficiente. Look-ul modelelor de scutere Piaggio cu trei roti redefinesc eleganta metropolitana.
  • Economic din punct de vedere al consumului.
  • Siguranta. Trei roti, ABS si ASR. Control asupra vehiculului in orice situatie.
  • Functionalitate. Piaggio MP3 este construit pentru 2! Saua este chiar mai confortabila decat la modelele anterioare si dispune de spatar cu design nou pentru a permite pasagerului o experienta de riding sigura. Scaritele detasabile si manerele au design ergonomic.
  • Stabilitate. Un scuter cu 3 roti perfect pentru calatorii lungi. Piaggio MP3 beneficiaza de un sistem unic de suspensie, oferind mai multa stabilitate in curbe decat orice alt scuter de pe piata. Stabilitate dovedita chiar si la rularea pe asfalt ud sau in conditii slabe de aderenta.

In gama Piaggio MP3 se evidentiaza mai multe modele:

  • MP3 300 HP3 si varianta MP3 300 HPE SPORT, cu multiple optiuni de culoare.
  • MP3 350 cu patru optiuni de culoare (verde, negru, gri si alb). Performanta lui Piaggio MP3 350 se ridica la asteptarile cele mai exigente, furnizand tractiune extraordinara indiferent de situatie, in timpul franarii sau in zonele urbane unde obstacole ca sinele de tramvai nu ii pun nicio problema. Motorul monocilindru in 4 timpi cu ABS asigura o experienta de riding agreabila in oras si in afara lui in timp ce sistemul de lumini DRL (Daytime Running Lights) nu doar adauga siguranta, ci si un plus la nivel de design. Motorul cu racire pe lichid din componenta lui MP3 350 livreaza performanta asemanatoare cu a unui scuter mai mare de 400cc, dar are greutatea unui scuter de 300cc. Este recunoscut drept unul din cele mai bune motoare in aceasta categorie si a fost utilizat si pentru modelul cu doua roti Beverly 350.
  • MP3 500 HPE SPORT si MP3 500 HPE BUSINESS. Dedicat profesionistilor urbani in continua miscare pe strazile aglomerate.
  • O adevarata super-putere: Piaggio MP3 500 HPE Sport Advanced. Modelul de fata preia caracteristici de la varianta de baza, printre care motorizarea cu un cilindru 500 HPE (High Performance Engine). Un scuter cu trei roti care se va remarca in orice situatie, datorita aspectului modern si caracterului sau sportiv, dotarilor si manevrabilitatii excelente. MP3 Sport Advanced 500 vine cu scheme de culoare atractive pe negru, galben, gri si albastru. Ofera eficienta de consum imbunatatita.