Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Scutere Piaggio Medley 2020

Scutere Piaggio Medley 2020

2 minute
Scutere Piaggio Medley 2020

Gama de scutere Piaggio Medley a primit imbunatatiri: dotari tech si un facelift menit sa faca diferenta fata de modelele generatiei precedente.

Luminile LED inlocuiesc vechiul sistem si alaturi de panoul de bord digital cu afisaj LCD ofera o nota de modernitate. Cel mai important lucru il constituie prezenta motorului cu un cilindru i-Get, 4 timpi, pe racire cu lichid si capabil sa ofere o eficienta ridicata. Varianta de capacitate 155cc livreaza performanta unui GT pentru o experienta de riding optima pe strazile orasului si in afara lui si poate atinge in jur de 75 mph si 16.2 cai putere.

Designul cu aer sporty, displayul LCD, farurile cu LED-uri pentru vizibilitate crescuta pe timp de noapte si conectivitatea Piaggio MIA plaseaza scuterele Piaggio din seria Medley in randul celor mai atragatoare alternative de tranzit urban. Caracterul sportiv se reflecta nu doar estetic, ci si din punct de vedere al performantei la rulare.

Celor trei modele din familia Medley li se adauga versiunea de top Medley Special Edition. Aceasta se deosebeste prin accentele cromatice pe albastru din zona stopurilor si din zona jantelor negre cu 6 spite.

Pachetul standard include un compartiment pentru depozitarea manusilor, plus port USB util pentru incarcarea telefonului mobil. Varianta Medley S ofera sistemul Piaggio MIA, compatibil cu iOS si Android via aplicatia Piaggio hands-free, precum si un jukebox virtual care poate fi downloadat prin Google Play sau din App Store.

Spatiul de stocare largit este un alt atu al modelelor de scutere Piaggio din gama Medley. Saua este confortabila si vine cu cusaturi rosii pentru modelul S si cusaturi pe albastru pentru Special Edition. Sub sa este amplasat un compatiment separat unde pot fi depozitate nu una, ci doua casti de protectie.

Sasiul modern contribuie la o rulare lina pe strazile aglomerate. Suspensie fata cu furca telescopica hidraulica. Suspensie spate, reglabila. Frane pe disc hidraulice de 260mm pe fata si 240mm pe spate. Jantele de 16-inch ofera senzatia unui vehicul pe doua roti mai mare. Din dotari nu lipseste ABS-ul. Anvelope tubeless 100/80-16” si 120/70-14”.

Modelele gamei Piaggio respecta normele Euro4. Pentru a minimaliza emisiile nocive si pentru un consum redus, motorizarea i-Get dispune de caracteristica Start & Stop.

Scheme de culoare pentru modelele Medley: Alb, Negru, Albastru
Culori disponibile pentru Medley S: Alb, Gri, Negru.

Competitori: Honda PCX150