Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Piaggio Medley in versiune optimizata pentru 2020

Piaggio Medley in versiune optimizata pentru 2020

2 minute
Piaggio Medley in versiune optimizata pentru 2020

Sezonul 2020 aduce o serie de imbunatatiri pentru gama de scutere Medley a constructorului italian din Pontedera. Pe scurt, noutatile consta in echiparea cu motoare i-Get de 125 si 150 cmc prevazute cu sisteme Start&Stop si un design regandit. Cu o manevrabilitate de top la care se adauga un spatiu de depozitare generos, aceste modele de scutere Piaggio reusesc sa atraga atentia celor mai exigenti profesionisti urbani.

Motorul monocilindric racit cu lichid este omologat Euro4 si a fost complet reinnoit. Cele doua variante ale modelului aduc o putere mai mare fata de versiunile anterioare. Motoarele Piaggio i-Get livreaza 11 kW (125 cmc) si respectiv 12,1 kW (150 cmc). Sistemul start & stop a fost optimizat si ofera o functionare excelenta. Consumul (declarat de constructor) este de 41,5 km / l pentru motorul de 125 cmc si 41 km / l pentru cel de 150 cmc.

Scuterele Piaggio Medley au fost introduse pe piata in 2016 si s-au remarcat prin designul compact cu roti de mare diametru, precum si prin capacitatea mare de stocare. Sub saua confortabila exista suficient spatiu de depozitare pentru doua casti. Este un aspect important pentru cei care utilizeaza scuterul zi de zi si pun accent pe latura utilitara. Piaggio Medley este disponibil in doua versiuni de baza si in varianta S.

Cu scopul de a largi spatiul destinat depozitarii, rezervorul de combustibil vine amplasat central, iar radiatorul este montat lateral. Pachetul standard include un carlig util pentru a agata o geanta, alaturi de un compartiment separat cu priza USB unde poate fi depozitat un smartphone de dimensiuni medii. Scuterele Medley din noua generatie beneficiaza de jante de conceptie noua (pe fata 16 toli si spate 14 toli), in timp ce setup-ul suspensiei a fost revizuit si include amortizoare noi.