Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Caracteristici cheie: Kawasaki Ninja 1000SX ABS 2020

Caracteristici cheie: Kawasaki Ninja 1000SX ABS 2020

2 minute
Caracteristici cheie: Kawasaki Ninja 1000SX ABS 2020

Constructorul japonez a ridicat din nou standardul in materie de performanta prin lansarea pe piata a modelului Ninja 1000SX din gama Sport Touring. Motocicleta 1043cc se bazeaza pe un motor cu injectie, DOHC,  cu 4 cilindri in linie, 4 timpi, 16 valve capabil sa livreze 142 cai putere si se caracterizeaza printr-o manevrabilitate inalta la pilotarea pe distante lungi, devenind astfel un partener pe doua roti excelent pentru cei pasionati de calatorii si aventura.

Iata cateva din caracteristicile-cheie ale motocicletei Kawasaki Ninja 1000 SX ABS ‘20:

In primul rand, Ninja 1000SX dispune de un cadru din aluminiu rigid care permite o buna centralizare a masei si contribuie la o agilitate deosebita si la manevrabilitate de precizie. Stabilitatea de exceptie in linie si la viraje favorizeaza petrecerea orelor lungi in sa fara probleme si fara ca riderul sa resimta oboseala. In plus, modelul sport tourer de fata beneficiaza si de tehnologia Ergo-Fit.

O serie de sisteme electronice avansate de control la pilotare printre care KQS (Kawasaki Quick Shifter) pentru schimbarea rapida a vitezelor, control la franare KIBS, KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), KTRC (control al tractiunii), moduri de putere selectabile precum si de ABS si electronic cruise control.

Styling-ul mai dinamic reflecta potentialul sportiv al modelului si un look inconfundabil de apartenenta la familia Ninja. Luminile LED contribuie la designul premium.

Portbagajele laterale se instaleaza cu usurinta in functie de necesitati, in timp ce interfata moderna rider-vehicul include pentru aceasta motocicleta Kawasaki din sezonul 2020 cateva featuri suplimentare care lipsesc de pe modelul anterior. Instrumentarul cu ecran digital color TFT confera o infatisare high-tech, iar cu ajutorul conectivitatii la smartphone, pilotul poate instala cu succes aplicatia „Rideology the app” care ii permite sa acceseze diverse functii.