Acasă > Stiri  >  O lunga serie de succese pentru pilotii Can-Am

O lunga serie de succese pentru pilotii Can-Am

3 minute
O lunga serie de succese pentru pilotii Can-Am

Lider mondial in sporturile extreme, BRP savureaza victoriile obtinute in 2017 si se pregateste pentru noi provocari.  La sfarsitul saptamanii trecute, Can-Am Maverick X3, cel mai puternic side-by-side din industrie, a concurat pentru prima data, cu ocazia Raliului Dakar din America de Sud.

“In 2017, vehiculele 4×4 offroad BRP au fost extrem de competitive”, declara managerul de curse al companiei, Sébastien Thibault, adaugand ca “modelului Can-Am Maverick X3 i-a luat foarte putin timp sa se impuna in lumea raliurilor, dand dovada de performante incredibile”.

TORC

Succesele inregistrate de BRP in cadrul competitiilor de racing constituie o expresie a modului in care compania se angajeaza sa ofere experiente antrenante, de neuitat pentru orice pilot. Atentia pentru detalii, alaturi de o expertiza profesionista asupra concurentilor, permite imbunatatirea experientei generale a clientilor in ceea ce priveste produsele Can-Am BRP.

Can-Am, castigator in America de Nord

Pilotii din echipa Can-Am X-Team au obtinut trei mari campionate de raliuri in America de Nord, vedeta fiind modelul side-by-side Maverick X3.

Incepatorul Phil Blurton a avut un sezon impresionant, situandu-se pe prima pozitie in campionatul Best in the Desert – BITD in clasamentul UTV de la Pro Turbo Production, primul de acest gen pentru Can-Am.

Seria de raliuri in desert SCORE International, care include legendarul Baja 1000 din Mexic, a fost edificatoare pentru cariera pilotului Marc Burnett, care a castigat a doua oara in viata, titlul de clasa Pro UTV Forced Induction (prima sa victorie a avut loc in 2014, cu originalul Can-Am Maverick).

2017 a fost un an norocos si pentru Kyle Chaney, castigator al campionatului TORC in clasa Pro UTV Mod.

Lista rezultatelor exceptionale nu se opreste, insa, aici!

In Franta, pilotul Anthony Jurado a iesit primul la Mondial du Quad, o cursa de anduranta de 12 ore desfasurata la Pont-de-Vaux.

In Brazilia, toate rundele din cele doua serii de raliuri nationale, Baja si Cross-Country, au fost castigate de piloti care au concurat cu vehicule Maverick X3. La doar 21 de ani, ambasadorul Can-Am, Bruno Varela, a obtinut titlul Baja si a castigat raliul Dos Sertões de sapte zile, cel mai excentric concurs de gen din intregul stat. Este al cincilea an in care Can-Am ocupa locul 1 in cadrul acestei competitii extrem de dure.

Pilotul Kevin Cunningham a obtinut a doua oara consecutiv campionatul 4×4 Pro class, intrand in scena cu un ATV Can-Am Renegade X xc 1000R la GNCC – Grand National Cross Country. Echipa Can-Am s-a clasat pe pozitia principala la fiecare campionat 4 x 4, de la introducerea acestei categorii in 2014.

Hunt the Wolf, una dintre cele mai dificile competitii ATV din lume, desfasurata in Romania, include categoria “Extreme”, la care s-a afirmat pilotul Radu Lungu. Acesta a obtinut victoria la bordul unui ATV Can-Am Renegade 1000, majoritatea participantilor veniti din Germania, Slovacia, Marea Britanie etc. alergand tot cu modele Can-Am.

In Germania, Marko Sturm a luat doua titluri pilotand un ATV Can-Am Renegade.