Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Noutati de la Salonul Moto de la Montreal

Noutati de la Salonul Moto de la Montreal

3 minute
Noutati de la Salonul Moto de la Montreal

Va invit sa calatoriti peste ocean, cu destinatia finala Salonul Moto de la Montreal. Aici, intre 23-25 februarie, vizitatorii au putut admira cele mai noi modele de motociclete rapide si scutere cochete cu design stilat si dotari avansate, de ultima generatie.

Totodata, pe 25 ianuarie, principalii producatori din industrie au dezvaluit in avans la Palatul Congresului din Montreal cele mai recente modele de motociclete, echipamente si accesorii moto.

 

 

Printre vedetele expozitiei, s-au numarat motocicletele sport:

  • Aprilia RSV4 RF (optimizata cu sistem de franare Brembo si un nou pachet de asistenta);
  • BMW H4P Race (exista doar 750 exemplare si este unicul model din lume cu jante si cadru fabricat exclusiv din carbon);
  • Ducati Panigale V4 (primul Ducati de serie dotat cu motor in patru cilindri, inspirat de modelul Desmosedici). Aceasta motocicleta a fost desemnata cea mai frumoasa la show-ul EICMA 2017.

Nostalgicii au putut, de asemenea, vedea in realitate si cateva modele de motociclete in stil retro:

  • Ducati Scrambler 1100
  • Indian Scout FTR750
  • Kawasaki Z900RS, cu schema grafica ce aminteste de legenda Z1
  • Triumph Bonneville Speedmaster.

In ceea ce priveste modelele de strada, cei peste 30 000 de vizitatori au fost incantati sa poata admira „pe viu” motocicletele Harley Davidson Canada – Fat Bob, Honda CB300R si Suzuki SV650X.

 

 

La standul rezervat categoriei touring, au fost prezente printre altele modelele BMW K1600 B, Harley Davidson Sport Glide, Honda Gold Wing, Yamaha Star Venture TC.

Entuziastii offroad si cei pasionati de aventura s-au inghesuit sa vada noua Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sport, alaturi de KTM 1290 Super Adventure S si noul membru al familiei Tiger 800 XC – Triumph Tiger 800.

Nu in ultimul rand, roadster-ele pe trei roti au impresionat audienta prin specificatii si design-ul ultra-modern, caracteristicile de confort etc. Este vorba de Can-Am Spyder RT Limited si modelul Slingshot SLR LE, un „demon” cu 173 cp.

Pentru 2018, Salonul Moto din Quebec si-a propus sa ofere celor interesati mai multe activitati si exponate, pentru a multumi toate tipurile de rideri curiosi, fie pasionati de enduro, fie in cautare de modele street etc. Surpriza maxima a constat in sansa de a castiga o motocicleta Kawasaki Z125.

Intentia organizatorului de a strange la un loc o diversitate de vehicule pe doua si pe trei roti provenind de la producatori de talie mondiala (Aprilia, BMW Motorrad Canada, Can-Am Spyder BRP, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Indian, KTM, Kawasaki, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Polaris, Triumph, Yamaha, Vespa si altii) a avut drept rezultat o audienta mare, in jur de 34 000 de curiosi trecand pragul celor doua Saloane Moto canadiene.

O noutate la Salonul Quebec a fost Hangar 17, un spatiu-garaj care a reunit cativa „constructori” care se ocupa cu personalizarea de motociclete, celebrand cultura moto si acest stil de viata.

 

 

Un loc aparte l-au ocupat in program workshop-ul Academia de pilotaj Yamaha, cu activitati destinate pilotilor juniori, alaturi de evenimentul foarte popular Soirée des Femmes.