Acasă > Diverse  >  Noile echipamente Dainese 2010

Noile echipamente Dainese 2010

2 minute
Noile echipamente Dainese 2010

Cei de la Dainese si-au lansat noile echipamente pentru 2010. Pentru modelele de anul viitor s-au folosit noi materiale si tehnologii speciale pentru a spori confortul si siguranta motociclistilor. Se pare ca pentru 2010, ideea de baza este aerodinamicitatea, echipamentele avand designul si functionalitatea gandite pentru o viteza mai buna. Astfel ca dupa ani de modele similare de jachete din piele, Dainese a lansat noi culori si design-uri cu scheme grafice si forme ondulate. In plus, echipamentele sunt proiectate sa fie usoare si cu o aerisire mai buna, protejand in acelasi timp pe cel care le poarta.

Doua noi modele de costume atrag atentia. Laguna Seca Pro are un nou design, iar siguranta motociclistului s-a imbunatatit prin protectii de aluminiu pentru umeri si compozite pentru coate, genunchi şi tibie. In privinta costumului racing, Redline are fermoar dublu, o noua zona din material tip strech pe piept, astfel oferind lejeritate şi mai multă ventilaţie. Redline-ul este fabricat din piele D-Skin, cu protectii titan pentru umeri si CE pentru umeri, genunchi si tibie. Mai mult, are captuşeala „3D Bubble”, care imbunatateste circulatia aerului, iar cocoasa este dotată cu un compartiment pentru o pungă de apa.

In cazul echipamentelor de iarnă, acestea folosesc acum şi Gore-tex, pentru impermeabilitate si mentinerea caldurii optime. Iar pentru fanii Rossi, Dainese a pregatit noile manusi Replica Rossi, rezistente si confortabile, datorita materialelor folosite la fabricare: titanul, fibra de carbon sau fibra de kevlar

costum dainese vortice

Comments are closed.