Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  KAWASAKI NINJA H2 SX ABS 2020

KAWASAKI NINJA H2 SX ABS 2020

2 minute
KAWASAKI NINJA H2 SX ABS 2020

Cel mai puternic Hypersport Touring. Performanta si dotarile de lux s-au imbinat pentru a da nastere motocicletei Kawasaki Ninja H2 SX, un model de top pe segmentul din care face parte. Motorul in 4 cilindri supraalimentat din dotare a fost dezvoltat pentru pilotarea de zi cu zi pe strada, precum si pentru drumuri lungi. Punctele sale forte consta in acceleratia superba si eficienta de consum inalta. Consumul redus si rezervorul de 19 litri confera veleitati cruising. Orice plimbare poate fi un prilej de distractie datorita caracteristicilor premium cu care vine inzestrata aceasta motocicleta 998cc.

Sportiva si stilata, motocicleta Kawasaki de fata dispune de sisteme electronice avansate si de atribute touring, ca de exemplu o ampla protectie impotriva vantului, care o recomanda pentru calatorii pe distante mari.

Agila Ninja H2 SX detine standard sistemul KCMF care monitorizeaza motorul si parametrii sasiului la viraje, moduland forta franelor si puterea pentru a facilita o tranzitie lina de la acceleratie la franare. KCMF integreaza controlul tractiunii KTRC si controlul la viraje KIBS, plus Kawasaki Engine Brake Control. Spre deosebire de Ninja H2, motocicleta H2 SX ofera confort sporit riderului (motorul genereaza mai putina caldura), are esapament mai usor si se caracterizeaza printr-o operare mai silentioasa. Mai precis, motorul (inclusiv evacuarea) modelului 2020 este cu aproximativ 3 kg mai usor.

Look-ul sportiv al lui Ninja H2 SX este intregit de carena aerodinamica si de schema grafica atractiva. Sunt disponibile doua optiuni de culoare: verde/negru si negru/gri. In plus, pozitia de pilotare este sportiva, relaxata si a fost gandita pentru confort imbunatatit. Nu este nici dreapta ca la Z1000SX, nici atat de inclinata in fata ca la ZZR1400. Suspensiile sunt complet ajustabile. Pilotul poate fi insotit de un pasager sau poate depozita propriul bagaj in conditii de confort.

Ninja H2 SX 2020 beneficiaza de un cadru Trellis nou, inspirat de la Ninja H2, dar complet revizuit. Rigiditatea crescuta si ampatamentul mai lung asigura stabilitate la rularea cu viteza inalta. Bineinteles, din pachetul standard nu lipsesc urmatoarele: ABS, ambreiajul Assist & Slipper, indicator economic, Electronic Cruise Control, sistemul Ergo-Fit, Power Mode si multe altele. Modelul de baza este disponibil si in varianta SE+ care detine o serie de featuri exclusive. In concluzie, prin suma atributelor tehnice inalte, motocicleta Kawasaki Ninja H2 SX 2020 este o partenera de drum cu performanta de invidiat, visul oricarui rider in cautarea experientei de pilotare supreme in oras si pe autostrada.