Acasă > Diverse > Stiri  >  MV Agusta Dragster 800, lansata oficial

MV Agusta Dragster 800, lansata oficial

2 minute
MV Agusta Dragster 800, lansata oficial

2014-MVAgusta-Dragster800

MV Agusta a lansat, oficial, modeul Brutale Dragster 800. MV Agusta a postat primele imagini oficiale pe Facebook, declarand ca “ Noua Brutale 800 Dragster ia foarte in serios conceptul de “pasiunea motociclismului”, si o face incredibil de tangibil.”

La acest concept, Brutale Dragster 800 aduce si un plus de adrenalina, senzatii, emotii si libertate.

Noua Brutale 800 Dragster este echipata cu motor tricilindru de 798 cmc, care dezvolta 125 de cai putere la 11.600 rpm si un cuplu de 81 Nm la 8.600 rpm si o greutate de doar 167 de kg (1.34 kg/cp).

Brutale 800 Dragster are sistemul MVCIS (Motor&Vehicle Integrated Control). Cu aceasta caracteristica, riderii vor putea opta pentru patru moduri de echitatie : trei dintre acestea sunt presetate sub numele de Sport, Norma si Rain, iar al patrulea va fi unul personalizat (configurat de catre rider), dupa mai multi parametri individuali: raspunsul motorului, limitator de turatie, acceleratie, frana de motor. Butoanele de pe ghidon vor ajuta riderii sa isi aleaga modul preferat cu rezultatele afisate pe display-ul digital.

Brutale 800 Dragster este de asemenea  echipat cu opt nivele de control al tractiunii si o acceleratie ride-by-wire.

Cadrul este din otel tubular si se continua cu o sectiune de aluminiu in partea posterioara. Ampatamentul este de doar 1.380 mm si ar trebui sa ofere o manevrabilitate deosebita. Suspensia este complet ajustabila: pe fata o furca intoarsa Marzocchi cu o cursa de 125 mm, pe spate amortizor Sachs. Pe fata gasim frane marca Brembo, iar pe spate gasim Bosch 9 Plus cu RLM (lift up de atenuare).

Noua MV Agusta Brutale 800 Dragster este disponibila in doua culori: alb si gri metalic. Pretul este de aproximativ 13.500 de euro.

http://youtu.be/52XiuSTgUgs