Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama de motociclete off road Kawasaki 2022

Gama de motociclete off road Kawasaki 2022

2 minute
Gama de motociclete off road Kawasaki 2022

Accelerand cu incredere in sezonul 2022, Kawasaki va oferi opt modele off-road, intr-o gama de marimi si discipline variate, de la motociclete MX dedicate juniorilor si pentru piloti incepatori, pana la modele apartinand claselor MX2 si MXGP, plus un trio enduro/trail.
Punctul de pornire in lumea captivanta a off-road-ului il constituie KLX110, modelul cu motor compact in 4 timpi cuplat la o cutie semi-automata, cu sisteme de pornire kick si electric si limitator de viteza. Pentru primele competitii, KX65 ocupa un loc competitiv, alaturi de KX85, favorita padocului in doi timpi. Ambele variante KX85 beneficiaza de upgrade-uri, printre care optimizari la nivelul radiatorului pentru a creste fluxul de aer racit.

KX250X este o motocicleta enduro/trail care beneficiaza pentru sezonul 2022 de imbunatatiri la nivel de suspensii, pornire electrica si suport lateral (preluat de la sora MX, KX250).
Mostenind multe din specificatiile avansate ale modelului de capacitate mai mare, KX250 dispune de un cadru in stilul celui de pe KX40 precum si de brat oscilant. De asemenea, preia acelasi set up pentru ambreiajul hidraulic ca modelul 450 si se bucura de integrarea tehnologiei superbike Ninja, fapt ce permite turatii mai mari si performanta marita.

In varful gamei 2022 regasim trei modele de capacitate mare: KLX450RKX450X si KX450. Cele doua modele enduro/trail, KLX450R si KX450X alaturi de KX450, motocicleta cu potential de campion in curse, completeaza gama 2022 a constructorului japonez. Indiferent de varsta, de experienta sau de disciplina preferata, fiecare rider obsedat de off-road isi poate gasi in acest lineup de motociclete Kawasaki partenera de distractie la care viseaza.