Gama de motociclete Indian Scout 2021

Indian Motorcycles a anuntat line-up-ul complet de modele, care ramane relativ neschimbat, cu exceptia aditiei a doua motociclete: Vintage Dark Horse si Roadmaster Limited.

In ceea ce priveste seria Scout, constructorul american a adaugat in ultimii ani un numar considerabil de modele noi, astfel incat pentru sezonul 2021 s-au facut doar cateva schimbari. Scout Sixty si Scout Bobber Sixty vin in „haine” noi, cu scheme de culoare atractive si pastreaza motorizarea 1000 cc capabila sa dezvolte 78 cai putere. Pentru riderii care doresc o motocicleta mai puternica, cu look-ul original de motor old-school, varianta 1133 cc Scout este disponibila alaturi de modelul Scout Bobber.

Scout Bobber Twenty aduce optiunile de culoare Stealth Grey si Sagebrush Smoke, Maroon Metallic si White Smoke. Motocicleta Scout Bobber vine cu look-ul clasic atragator pe negru complet care a consacrat-o. Deocamdata, majoritatea upgrade-urilor tehnologice introduse se aplica cu predilectie modelelor touring si bagger, sub forma de echipamente standard sau ca optimizare.