Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Moto Guzzi V7 Tomoto, in lumina reflectoarelor

Moto Guzzi V7 Tomoto, in lumina reflectoarelor

2 minute
Moto Guzzi V7 Tomoto, in lumina reflectoarelor

Motocicleta Moto Guzzi V7 Tomoto a fost recent prezentata publicului. Modelul este o versiune custom a lui V7 ce poarta semnatura designerului Tom Dixon si a fost expus  alaturi de Moto Guzzi V85 TT.

Combinatia dintre tehnologie si stilul unic italian ca trasatura distinctiva a motocicletelor Moto Guzzi a fost subliniata in cadrul unui eveniment inedit gazduit de renumitul designer Tom Dixon, un entuziast pilot si fan al brandului.

In centrul atentiei s-a aflat motocicleta Motto Guzzi V7 Tomoto personalizata de catre Dixon, alaturi de modelul Moto Guzzi V85 TT. Versiunea Tomoto este o reinterpretare a lui V7, una dintre cele mai bine vandute motociclete Moto Guzzi. Logo-ul este pictat de mana intr-o nuanta stralucitoare de roz. V7 Tomoto se bazeaza pe tehnologie avansata si are un look unic.

In afara de V7 si de V9 Bobber, din segmentul bobber mid-size a facut parte si sportiva Moto Guzzi V85 TT. Cu un stil de enduro clasic care aminteste de modelele anilor 80, aceasta dispune de agilitate remarcabila, este practica si versatila si se caracterizeaza prin linii minimaliste si far frontal cu LED (cu DRL – Daytime Running Light).

Instalatia creata de designerul britanic cu ocazia London Design Festival 2019 a putut fi admirata intre 14- 22 septembrie.