Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: promotii speciale la senilele TJD

Mos Craciun la ATVROM: promotii speciale la senilele TJD

2 minute
Mos Craciun la ATVROM: promotii speciale la senilele TJD

Luna decembrie vine cu promotii la ATVROM, ca in fiecare an, iar in prim plan se afla accesoriile de iarna, atat de necesare in caz de zapada si vreme rea. Unul dintre accesoriile de iarna must-have din promotia de sarbatori 2015 a ATVROM il reprezinta senilele adaptabile vehiculelor ATV si UTV.

TJD-TJD-XGEN-III-TRACK-116-incl-adaptors-_575

Compania canadiana TJD reprezinta un producator consacrat si bine-cunoscut in toata lumea, specializat in realizarea senilelor si kit-urilor aferente destinate vehiculelor off-road de tip ATV si UTV. De ce senile? Sunt o serie de motive care ar recomanda folosirea senilelor pentru ATV-uri si UTV-uri. Bunaoara, nu e necesara achizitionarea unui snowmobil, care ar presupune un efort financiar suplimentar, la fel ca si un spatiu suplimentar de depozitare, in special in situatiile in care principalele sarcini ale vehiculelor de ajutor ar fi utilitare. In al doilea rand, senilele pot fi utilizate nu numai in timpul iernii, fiind un accesoriu util si in alt sezon, in functie de natura terenului. In al treilea rand, senilele pot fi montate si demontate foarte rapid.

TJD-TJD-XGEN-III-WOOD-N-98-incl-adapters-1_575

De ce senilele TJD? Experienta si seriozitatea companiei canadiene recomanda utilizarea senilelor TJD in functie de natura utilizarii ATV-ului/UTV-ului dvs., ca vehicul de agrement sau de ajutor utilitar in muncile efectuate si pe timp de iarna. Mai mult decat atat, kit-ul de montare al senilelor a fost proiectat astfel incat sa se adapteze marii majoritati a modelelor de ATV si UTV de pe piata. Dupa o montare rapida, in cateva minute, vehiculul dvs. se transforma intr-un vehicul de iarna, perfect controlabil, care are o capacitate off-road chiar mai mare decat un snowmobil clasic, datorita suprafetei mai mari a partii inferioare a senilelor fata de suprafata schiurilor cu pana la o treime, plus prezervarea calitatilor tractiunii 4×4 a vehiculului.

tjd-track-system

Din promotiile ATVROM puteti sa va alegeti senile cu destinatii precise: sport, agrement sau utilitar, avand, de asemenea marimi diferite ale senilelor, in functie de vehiculul dvs. ATV sau UTV. Senilele sunt realizate dintr-un material pe cat de rezistent si durabil, pe atat de usor. De asemenea, nu sunt limitate la utilizarea exclusiva pe zapada, putand fi folosite si in noroi, nisip sau chiar teren accidentat.

Asadar, in magazinele ATVROM va asteapta promotii de sarbatori la senilele TDJ XGEN III WOOD´N 98, TJD XGEN III SPORT 98, TJD XGEN III SPORT 98, TJD XGEN III TRACK 98, TJD TJD XGEN III TRACK 116, contactati-ne pentru oferta completa, valabila toata luna decembrie!