Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: promotii speciale la accesoriile de iarna Symtec

Mos Craciun la ATVROM: promotii speciale la accesoriile de iarna Symtec

2 minute
Mos Craciun la ATVROM: promotii speciale la accesoriile de iarna Symtec

Accesorii de iarna Symtec in promotii speciale, iata ce gasiti in aceasta luna in reteaua magazinelor ATVROM, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Dintre aceste accesorii se pot mentiona manere incalzite, sei incalzite, veste speciale sau incalzitoare de picioare, destinate iubitorilor de aventuri hibernale extreme, pe ATV sau motocicleta.

Symtec Inc. a ridicat stacheta inca o data, devenind lider incontestabil in industria accesoriilor de incalzire, prin inovatie si mai ales performanta tehnologica, reusind sa acopere necesitatile rider-ilor pe vreme rece.

Unul dintre produsele de top ale Symtec Inc., aflat in promotie speciala la ATVROM, ramane QUAD Zone Controler kit ATV-POCO, un kit important pentru orice utilizator de ATV-uri in timpul sezonului rece. Kit quad zone controller cu mansoane incalzite ATV proiectat sa va tina mainile calde in timp ce pilotati sau munciti pe vreme rece, usor de instalat, nu necesita adeziv pentru montare.

Symtec-Symtec-Quad-Zone-Controller-Kit-ATV-POCO_575

Unitatea de control a kit-ului poate avea optiuni de montare multipla, putand controla simultan pana la patru tipuri de accesorii: incalzitor sa, mansoane incalzite, incalzitor acceleratie, vesta sau incalzitor de picioare, fiind proiectat sa se inchida automat dupa doua ore, in vederea prelungirii vietii bateriei. Aceasta unitate e prevazuta cu un display LED, intr-un pachet compact, pe care se pot vizualiza cele patru tipuri de controluri independente.

In acelasi timp, unitatea echipata cu un microprocesor menit sa pastreze constanta nivelului de incalzire independent de variatii de tensiune sau de mediu, permite selectarea separata a incalzirii pentru mansoane si acceleratie, in cinci trepte.

Incalzirea fiecarui accesoriu are loc rapid, iar daca utilizatorul configureaza anumite setari, acestea raman memorate dupa inchiderea aparatului, pana la modificarile urmatoare, astfel incat sa nu se mai piarda vremea cu configurarea la fiecare pornire, dupa o pauza mai scurta sau mai lunga.

Kitul include doua mansoane usor de instalat, avand 40 W in total (20 W de manson) si 14 V, plus toate componentele si cablurile necesare.

Asadar, va asteptam in magazinele ATVROM in luna decembrie cu promotii speciale la achizitionarea QUAD Zone Controler kit ATV-POCO, un kit eficient si foarte util in sezonul rece. Contactati-ne pentru o oferta completa!