Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: lama de dezapezire gratis la achizitionarea unui ATV TGB

Mos Craciun la ATVROM: lama de dezapezire gratis la achizitionarea unui ATV TGB

2 minute
Mos Craciun la ATVROM: lama de dezapezire gratis la achizitionarea unui ATV TGB

Mos Craciun exista! Iar una dintre dovezi este promotia de sarbatori de la ATVROM:la achizitia oricarui model de ATV TGB, din reteaua magazinelor noastre, primiti gratuit o lama de zapada!

Compania TGB – Taiwan Golden Bee a luat fiinta in 1978 si s-a specializat pe constructia de scutere, kit-uri de motoare si mai tarziu s-a lansat in producerea de ATV-uri. Dupa decenii de experienta, TGB a atins un nivel de performanta in producerea de vehicule ATV cu care a devenit rapid cunoscut in lume.

ATVROM comercializeaza trei dintre cele mai interesante modele produse de compania taiwaneza, un model din clasa 500, 2015 TGB Blade 550 LT FI 4×4, plus doua modele din clasa de un litru, 2015 TGB Blade 1000 LT, respectiv 2015 TGB Blade 1000 LT Limited, toate trei ATV-uri fiind modele excelente atat pentru partea de agrement, cat si pe cea utilitara, fiind robuste, puternice, dar in acelasi timp agile si usor de manevrat.

TGB

Din punct de vedere al preturilor, cele trei ATV-uri puncteaza decisiv intr-un excelent raport calitate-pret, reprezentand o oferta interesanta si tentanta in special pentru bugete relativ reduse.

Odata cu venirea iernii, aceste ATV-uri devin redutabile atunci cand sunt prevazute cu accesorii de iarna, de aceea ATVROM ofera gratuit, la achizitionarea oricarui model dintre cele trei, o lama de dezapezire Shark Snow Plow 52 cu adaptoare, avand lungimea de 132cm si inaltime mai mare pentru o capacitate de deszapezire superioara. Realizate din polietilena, lamele Shark Snow Plow 52, au o structura durabila, greutate redusa, fiind prevazuta cu un sistem de montare cu arcuri de amortizare care reduc impactul atunci cand se lovesc obiecte dure.

Shark-Accessories-Shark-Snow-Plow-52-132cm-cu-adaptoare_575

Asadar, nu ratati promotia la ATVROM: o lama de dezapezire Shark Snow Plow 52 gratuit, la achizitionarea oricarui model de ATV TGB din oferta companiei. Contactati-ne pentru o oferta completa, in toata luna decembrie!

ATV-ul cu lama, din poza principala, nu reprezinta promotia, fiind orientativ