Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: lama de dezapezire gratis la achizitionarea unui ATV Linhai

Mos Craciun la ATVROM: lama de dezapezire gratis la achizitionarea unui ATV Linhai

3 minute
Mos Craciun la ATVROM: lama de dezapezire gratis la achizitionarea unui ATV Linhai

Promotiile de sarbatori au inceput la ATVROM!! Mos Craciun ne-a rugat sa va anuntam ca la achizitionarea oricarui model de ATV Linhai din oferta noastra, beneficiati gratuit de o lama de dezapezire Shark Snow Plow 152 cu adaptoare!

Raportul excelent calitate – pret al modelelor de ATV Linhai s-a reflectat in numarul impresionant de unitati vandute pe piata romaneasca de multi ani incoace. ATV-urile Linhai se situeaza, din punct de vedere calitativ, destul de aproape de produsele unor constructori mult mai mari si importanti din industrie, precum Yamaha, Suzuki sau Kawasaki, insa au un pret aproape de jumatate fata de acestea. De altfel, intre Grupul Jiangsu Linhai si Yamaha Motors a existat inca de la inceput o stransa colaborare, prin care japonezii au furnizat know-how si tehnologie constructorului chinez. Compania Jiangsu Linhai implineste anul viitor sase decenii de existenta si totodata marcheaza 15 ani de la producerea primului ATV Linhai, un succes inca din 2001.

ATV-urile Linhai au in componenta un motor competitiv, acesta reprezentand punctul forte al produselor chinezesti, astfel ca au reusit sa se impuna rapid in competitie, oferind modele precum Linhai 300 Worker, DragonFly 400S sau Dragonfly 500S foarte bine apreciate, in special pentru raportul calitate-pret despre care mentionam.

Untitled

In oferta ATVROM veti putea gasi modelele 2015 de ATV de diferite capacitati cilindrice – 177cc, 275cc, 352cc, 493cc, 695cc sau 800cc – sau tractiune diferentiata 2WD si 4WD, la preturi fara concurenta, disponibile in diverse variante de culori, astfel ca potrivit bugetului si necesitatilor dvs. e imposibil sa nu va gasiti modelul dorit.

Deoarece calendaristic ne aflam deja in plina iarna, iar zapada nu va intarzia sa apara (in unele regiuni deja s-a instalat), un accesoriu important pentru aceste modele, dar in general, pentru orice utilizator de ATV-uri, il reprezinta lama de dezapezire cu adaptoare. In oferta promotionala ATVROM, la achizitionarea unui model ATV Linhai, veti primi gratuit o lama de dezapezire Shark Snow Plow 52 cu adaptoare, avand lungimea de 132cm si inaltime mai mare pentru o capacitate de deszapezire superioara. Realizate din polietilena, lamele Shark Snow Plow 52, au o structura durabila, greutate redusa, fiind prevazuta cu un sistem de montare cu arcuri de amortizare care reduc impactul atunci cand se lovesc obiecte dure. Desi destinatia principala a acestor lame o reprezinta dezapezirea, acestea se pot utiliza si in afara sezonului hibernal, pentru nisip, pamant sau pietris, reprezentand o achizitie inteleapta.

Shark-Accessories-Shark-Snow-Plow-52-132cm-cu-adaptoare_575

Asadar, va asteptam in magazinele din reteaua ATVROM cu oferta promotionala privind ATV-urile Linhai, la achizitia carora veti primi gratuit o lama de dezapezire. Contactati-ne pentru oferta completa!