Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: ATV 2015 Linhai 400 S Dragonfly 4×4 la doar 4.190 euro!

Mos Craciun la ATVROM: ATV 2015 Linhai 400 S Dragonfly 4×4 la doar 4.190 euro!

4 minute
Mos Craciun la ATVROM: ATV 2015 Linhai 400 S Dragonfly 4×4 la doar 4.190 euro!

In cadrul promotiilor de sarbatori oferite de ATVROM, trebuie mentionata aceea privitoare la modelul de ATV Linhai 400 S DRAGONFLY 4X4 2015 care poate fi achizitionat la un pret special pe toata durata lunii decembrie:4.190 eur (inclusiv TVA)!

ATV-urile Linhai s-au impus de-a lungul ultimilor ani pe piata romaneasca in privinta numarului semnificativ de unitati vandute, rezultat dincolo de orice indoiala al excelentului raport calitate / pret. Grupul Jiangsu Linhai, producatorul chinez, sarbatoreste in 2016 sase decenii de existenta, perioada in care a produs utilaje agricole, mici motoare, echipamente specifice, ajungand in prezent sa aiba o gama diversificata de activitati, din care se evidentiaza in special productia de motoare, vehicule si utilaje specializate. Totodata, in 2016 se vor implini 15 ani de la producerea primului ATV de catre Linhai, ATV care a cunoscut succesul inca de la inceput.

linhai-400s-dragonfly-alb-fata

Bazata pe o colaborare fructuoasa intre Grupul Jiangsu Linhai si Yamaha Motors, in care japonezii au asigurat tehnologie si know-how, productia de ATV-uri si UTV-uri a cunoscut o impresionanta dezvoltare de-a lungul anilor si un mare succes, in special pe pietele cu putere de cumparare mica si medie, deoarece vehiculele Linhai se situeaza din perspectiva calitatii foarte aproape de vehiculele unor constructori japonezi redutabili, precum Yamaha, Kawasaki sau Suzuki, insa sunt comercializate la aproape jumatate de pret fata de acestea.

De mai bine de doi ani, de cand a fost lansat, ATV-ul Linhai 400 S Dragonfly 4×4 reprezinta o versiune refacuta si restilizata a modelului clasic Linhai 400 Dragonfly, beneficiind de un look complet nou, mult mai sportiv si mai agresiv, in ton cu tendintele moderne din industrie. De altfel, carenajul a fost reproiectat si imbunatatit cu faruri LED incastrate, care ii dau acel plus de agresivitate, in aceeasi masura cu o oarecare eleganta si stil.

In privinta componentelor sale, fie ca e vorba de motor, transmise, sasiu si suspensii, nu sunt consemnate insa modificari majore fata de varianta clasica 400 Dragonfly. Motorul a ramas acelasi, un motor monocilindric, racit cu lichid in patru timpi cu o capacitate cilindrica de 352cc, capabil sa dezvolte o putere de 28 cp, cu o rata de compresie 9:8:1 si de asemenea capabil sa atinga o viteza maxima satisfacatoare. Nu putem vorbi de superlative in ceea ce priveste acest model, insa reprezinta un ATV de incredere de clasa mica, apt pentru performante mai mult decat rezonabile, indiferent de utilizarea recreiationala sau ca ajutor in unele activitati utilitare. Dovada si o tractiune 4×4 redutabila, proiectata sa abordeze cele mai dificile terenuri, in cele mai diferite conditii; un comutator electronic actionat printr-un buton face trecerea instantanee din modul 2WD in 4WD si invers, dupa necesitate.

Linhai-400_white_zb_1_web-800x600

Nu numai “mostenire” de la modelul clasic, ci un adevarat must-have modern al ATV-urilor, cutia de viteze automata CVT (cu transmisie variabila continua) cu marsarier si treapta de forta nu lipseste nici de pe acest model. De altfel, treptele cutiei de viteza high, low, park, neutral si reverse asigura practic acoperirea tuturor situatiilor pe care le intampina pilotul in teren, subliniind adaptabilitatea completa a ATV-ului Linhai 400 S Dragonfly 4×4 2015.

Sistemul de suspensii cuprinde o suspensie independenta tip MacPherson pe fata, cu doua amortizoare, in timp ce pe spate beneficiaza de o suspensie dublu brat independenta (Double A-Arm). La randul sau, sistemul de franare contine frane hidraulice pe disc (2 in fata si unul in spate), alaturi de frana de parcare.

In vederea efectuarii diverselor munci in jurul gospodariei sau fermei, modelul 400 S Dragonfly poate ajuta fie prin transportare, fie prin remorcare, capacitatea maxima de transport fiind in jurul a 250 kg, repartizate ca 100 kg pe portbagajul fata si peste 130 kg pe cel din spate, in timp ce poate tracta si 450 kg.

Alte dotari ale acestui model de ATV: pornire electrica, un bord cu display digital cu indicatoare utile, semnalizatoarele de asemenea cu LED, suspensia independenta pe cele 4 roti, jante de aluminiu de 12 inci (30,48 cm), troliu, grilaj fata/spate si aparatori de maini. Modelul este disponibil in variantele alb si negru (acesta numai pe comanda).

Asadar, nu ratati promotia de sarbatori la ATVROM cu ATV Linhai 400 S Dragonfly 4×4 cu un pret special: 4.190 eur (inclusiv TVA) pe toata durata lunii decembrie. Contactati-ne pentru oferta completa!